sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

MyQ X: rješenje za ispis sljedeće generacije

Proizvođač istoimenog rješenja za upravljanje ispisom MyQ je predstavio nadgradnju svoje programske opreme s nazivom MyQ X. Najvažnija inovacija je ta što je kontrola licenca sada u rukama odjela prodaje u partnerskim tvrtkama.

Tiskanje brez dotika

MyQ - rešitev za upravljanje tiskanja v podjetju, ki omogoča tiskanje brez dotika zaslona.

MyQ omogoča brezkontaktno tiskanje, kar pomeni, da lahko še vedno brez strahu svoje dokumente natisnete na papir, ne da bi se morali dejansko dotakniti tiskalnika.

Nova verzija poslužitelja ispisa MyQ 8.0

Češko poduzeće MyQ uvelo je nadogradnju na istoimeno rješenje za upravljanje ispisom 8.0. Za razvojni tim kompanije MyQ ovo je rezultat višemjesečnog planiranja, kodiranja i testiranja, a za nas korisnike i partnere to znači nadu, nešto čemu se možemo veseliti kad se nakon krize vratimo u svoje urede.

Synology je predstavio DiskStation Manager 6.0 Beta

Novi operacijski sustav pomiče granice NAS poslužitelja

DiskStation Manager 6.0 Beta je 64-bitni sustav optimiziran za velike poslužitelje s više RAM-a, i bit će dobrodošao kod onih korisnika koji ulažu u virtualizaciju svojih IT resursa. Pojedinačno DiskStation ili RACKSTATION će u budućnosti pokretati više virtualnih sustava DSM što će omogućiti jednostavnu migraciju podataka između njih.

Kyocera Net Manager; rješenje za automatizaciju procesa i povećanu učinkovitost poslovanja

Modularno rješenje sa sučeljem jednostavnim za korištenje omogućuje stvaranje prečaca za složene procese te tako smanjuje vrijeme obrade dokumenata. Korištenjem rješenja poboljšana je sigurnost dokumenata, kao i kontrola troškova ispisa u poduzeću. 

RSS