sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera dobitnik naslova "Major Player" u istraživanju IDC MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2019-2020 Vendor Assessment

Kyocera Document Solutions Inc., jedna od vodećih korporacija na području rješenja za upravljanje dokumentima je u posljednjem istraživanju IDC MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2019-2020 Vendor Assessment, osvojila naziv “Major Player”.

U istraživanju IDC MarketScape, KYOCERA je svrstana među vodeća poduzeća

Istraživačka kuća IDC-a objavila je rezultate istraživanja IDC MarketScape, koji KYOCERU svrstava u područje pametnih multitasking uređaja u prestižnom klubu vodećih poduzeća. Vijest je došla u korporaciju u pravo vrijeme. Pozicioniranje temeljnih proizvoda na kojima organizacija gradi svoju ponudu kao lider na području Zapadne Europe daje joj izvrsnu osnovu za razvoj u 2019. godini.

Kyocera Document Solutions dobila naziv "Major Player" u istraživanju IDC MARKETSCAPE: Worldwide Document Services 2016

Korporacija KYOCERA Document Solutions, jedno od vodećih podueća na području dokumentacijskih rješenja, u zadnjem istraživanju IDC MarketScape: Worldwide Document Workflow Services Hardcopy 2016 Vendor Assessment* dobila je naziv »Major player«.

IDC je uvrstio Kyoceru među glavne igrače

Korporacija Kyocera Document Solutions, jedan od vodećih pružatelja rješenja za obradu dokumenata i sustava za upravljanje dokumentima, objavila je da ju je istraživačka kuća IDC u svojoj studiji MarketScape: Usluge za upravljanje tokovima dokumenata 2015*, koja je provedena na području SAD-a, zapadne Europe i Azije/Pacifika, predstavila kao jednog od najvažnijih ponuđača usluga (Major Player) na ovom području.

RSS