sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

BLI Keypoint Intelligence je nagradio ScannerVision rješenje

Rješenje za snimanje dokumenata ScannerVision 9 je među odabranima istraživačke kuće BLI Keypoint Intelligence, koji su dobili BLI Pick and Outstanding Innovation nagradu.

Keypoint Intelligence, vodeći svjetski neovisni pružatelj usluga testiranja i analitičkih informacija u industriji ispisa i upravljanja dokumentima, objavio je dobitnike Buyers Lab (BLI) 2022 Pick and Outstanding Innovation Awards u kategoriji softvera za upravljanje dokumentima. Priznanja odražavaju najimpresivnija rješenja koja je procijenio Keypoint Intelligence tijekom posljednjeg 12-mjesečnog ciklusa testiranja.

Među pobjednicima je ScannerVision, rješenje za automatizaciju tijeka dokumenata koje omogućuje snimanje, obradu i pohranu skenirane ulazne dokumentacije kao i dokumenata kreiranih drugim aplikacijama.

U objašnjenju je BLI Keypoint Intelligence napisao: »Skeniranje dokumenata više nije samo pretvaranje papirnatih dokumenata u elektronički oblik. Poduzećima je potrebno rješenje koje može identificirati i klasificirati papirnate dokumente na temelju njihovog sadržaja i poduzeti radnje na temelju nekih ili svih odabranih podataka u njima. Dobiveni elektronički dokumenti se zatim spremaju u određenu datoteku ili nekoliko njih i usmjeravaju tamo gdje su potrebni za daljnju upotrebu ili arhiviranje. ScannerVision 9 ima sve od navedenog, i mnogo više.«

»Drago mi je da su neovisni stručnjaci u BLI Keypoint Intelligence također prepoznali kvalitetu rješenja koje već neko vrijeme cijenimo u Xenon forteu. U našim rješenjima za skeniranje ulazne dokumentacije koristimo rješenje ScannerVision. Platforma nam omogućuje da je u potpunosti prilagodimo poslovnim procesima naših kupaca, jer nudi napredne značajke za kreiranje tijekova rada dokumenata. Mogli bismo reći da je ScannerVision alat koji nam pomaže povezati svijet papira s digitalnim podacima,« izjavio je Ciril Kraševec, izvršni direktor poduzeća Xenon forte.

Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x