sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio DiskStation DS220j

Sigurni privatni oblak, jednostavno sigurnosno kopiranje podataka i multimedijski prijenos

Synology Inc. je predstavio DiskStation DS220j, početni model NAS Synology poslužitelja s dva utora, dizajniran prvenstveno za kućne korisnike kako bi im pomogli u upravljanju i objedinjavanju podataka. 

»Jednostavnost fotografiranja i snimanja video zapisa omogućila je svakome da postane kreator multimedije. Učinkovito upravljanje i pohranjivanje digitalnih podataka, bilo za osobnu ili zajedničku upotrebu, postalo je uobičajeni izazov," izjavio je Michael Wang, voditelj proizvoda u Synology Inc. "NAS DS220j poslužitelj omogućava svima da lako postave privatni oblak koji će se koristiti za pohranu i organiziranje podataka s drugih uređaja.«

Započnite s sigurnosnom kopijom podataka

Za lakše upravljanje sadržajem na mobilnim uređajima omogućite automatsku sigurnosnu kopiju fotografija. Rješenje za upravljanje fotografijama Synology Moments omogućuje vam pregledavanje cijele kolekcije fotografija i videozapisa u pokretu. Ovo će također osloboditi vrijedan prostor za pohranu na vašem mobilnom uređaju.

Napravite vlastiti privatni oblak pomoću rješenja Synology Drive, koje omogućava sigurnosne kopije datoteka s vaših računala. Možete jednostavno dijeliti i sinkronizirati datoteke s drugim ljudima i uređajima.

Dodatne značajke:

  • Podržava do 32 TB prostora za pohranu 
  • Podrška za MacOS Time Machine
  • Stvorite sigurnosnu kopiju i sinkronizaciju s različitim uređajima i javnim cloud servisima

Synology DiskStation Manager

DS220j pokreće DiskStation Manager, stabilna platforma za upravljanje podacima koja omogućuje zaštitu podataka i pomaže poboljšati radnu učinkovitost. Synology je primio brojne medijske nagrade, uključujući najviše ocjene na desetoj TechTarget nagradi za kvalitetu koje je primio za NAS sustave srednjeg razreda i nagradu PCMag Business Choice Award šestu godinu zaredom.

Za više informacija o DS220j posjetite  https://www.synology.com/en-global/products/DS220j


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x