sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera je osvojila "iF DESIGN AWARD 2016" za sedam A4 pisača i multifunkcijskih uređaja

Kyocera je osvojila "iF DESIGN AWARD 2016" za sedam A4 pisača i multifunkcijskih uređaja

Predsjednik korporacije KYOCERA Document Solutions Inc. g. Takashi Kuki s ponosom je objavio da je njemačka organizacija iF International Forum Design GmbH dodijelila nagradu ""iF DESIGN AWARD 2016" za sedam* A4 laserskih pisača u boji i multifunkcijskih uređaja Kyocera namijenjenih radnim skupinama u poduzećima.

Uređaji s brzinom ispisa od 30 do 40 stranica u minuti osiguravaju visoku produktivnost i fleksibilna rješenja za optimiziranje radnih procesa dokumenata.
U izvješću su ocjenjivači posebno istaknuli prijateljstvo prema okolišu koje uređaji zadovoljavaju zahvaljujući komponentama s dugim vijekom trajanja te pridonose smanjenju otpada. Impresionirani su bili i praktičnim i jednostavnim pristupom ladicama s papirom kao i jednostavnom zamjenom potrošnog materijala, dostupnog na prednjoj strani uređaja. Pohvalili su i jednostavan i bezvremenski dizajn uređaja koji se prilagođava i uklapa u različita uredska okruženja.

Poduzeću Kyocera su primljene nagrade poticaj da nastavi razvijati pouzdane uređaje koji nude visoku kvalitetu, ne samo po pitanju rada i pouzdanosti, već i po dizajnu i prilagodljivosti raznim načinima upotrebe. Na taj način Kyocera pridonosi izgradnji uredskog okruženja u kojem korisnik može učinkovito upravljati svojim tokovima dokumenata.

Nagrađivani proizvodi Kyocere bit će izloženi na "iF Design Exhibition" u Hamburgu u Njemačkoj (izložbena dvorana 1) od 27. veljače do 29. svibnja 2016.

*Tri A4 pisača u boji: ECOSYS P7040cdn, P6035cdn i P6130cdn; četiri A4 multifunkcijska A4 uređaja u boji: Ecosys M6535cidn, M6035cidn, M6530cdn i M6030cdn.

Svi su uređaji već dostupni na hrvatskom tržištu. Za više informacija posjetite web stranicu www.kyoceradocumentsolutions.eu
 

Priznanje IF DESIGN AWARD
iF International Forum Design GmbH svake godine organizira jedno od najuglednijih i najpoznatijih dizajnerskih natjecanja na svijetu iF DESIGN AWARD. Priznanje je simbol izvrsnosti dizajna. Za priznanje u ovom natjecanju svake se godine natječe više od 5000 proizvoda iz više od 70 zemalja. Za više informacija, molimo posjetite http://ifworlddesignguide.com/if-design-award-2016. 
 

Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x