sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Surveillance Station 9.0 Beta

Synology je predstavio nadogradnju na Surveillance Station 9.0. Trenutno je dostupan u beta verziji. Synology poziva sve zainteresirane da se pridruže programu testiranja, a poveznica za pridruživanje programu može se pronaći na Synology web stranici.

Predstavljanje službene verzije Surveillance Station 9.0 Synology je najavio u pregledu novih proizvoda za ovu godinu »Synology 2022 and Beyond«. Ujedno su najavili da će u prvoj polovici 2022. godine predstaviti novi NAS poslužitelj za DVA 1622 nadzornim sustavom, koji će standardno biti opremljen novom verzijom softvera Surveillance Station 9.0. Stoga se možemo nadati da će službena verzija rješenja ugledati svjetlo dana u drugom tromjesečju 2022. godine.

Nadogradnje softvera donose čitav niz inovacija. Poboljšane su mogućnosti rukovanja slikama kao i sigurnost. Omogućena je značajka dodavanja vodenog žiga, a u slučaju provale i fizičkog brisanja slike, Synology nudi dvostruko snimanje u novoj verziji – jednu kopiju na fizički NAS poslužitelj, a drugu na Synology C2 cloud servis. Instalacija kamera u novoj verziji je uvelike ubrzana i pojednostavljena, te je omogućena integracija Google Maps i OpenStreetMap karata.

Za beta testiranje se možete prijaviti na: https://www.synology.com/en-global/beta/2022_Surveillance_Station_9_0_Beta.


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x