sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology u novoj 2022. godini

Synology je danas predstavio sljedeću generaciju svojih lokalnih rješenja i rješenja u oblaku. Najavio je operativne sustave DSM 7.1, Surveillance Station 9.0 i SRM 1.3 i velika ažuriranja usluga u oblaku C2 Backup, C2 Identity, C2 Password, C2 Storage i C2 Transfer. Na prezentaciji je Synology demonstriro uzbudljive nove značajke za svaki pojedinačni proizvod uz značajna poboljšanja korisničkog iskustva, pouzdanosti i skalabilnosti u svim područjima.

Lokalna rješenja

Upravljajte velikim količinama podataka

DSM 7.1 će donijeti lakše upravljanje datotekama i poboljšane mogućnosti dijeljenja datoteka s uvođenjem višekanalne SMB i DFS podrške. Poduzeća s više lokacija mogu iskoristiti prednosti Hybrid Share, rješenja koje podržava C2 Storage rješenje za pohranu u oblaku, kako bi smanjile ograničenja propusnosti i pojednostavile suradnju. U kombinaciji s jedinstvenim portalom datoteka Synology Drive i redizajniranom mobilnom aplikacijom, korisnici imaju potpunu kontrolu nad svojim podacima, bez obzira na lokaciju.

Za administratore sustava, više korisnika i uređaja ne bi trebalo značiti veće troškove upravljanja. Active Insight, usluga za praćenje i rješavanje problema u oblaku predstavljena s DSM 7.0, nadograđena je dodatnim značajkama. Sada možete pratiti zadatke Hyper Backup s bilo kojeg uređaja izravno iz Active Insighta, osiguravajući da nikada ne zaboravite svoje zadatke sigurnosnog kopiranja. Više pojedinosti o ažuriranjima sustava i analizi aplikacija u prvi plan ističe važne informacije.

Nove mogućnosti nadzora propusnosti i prošireni skup pokretača u Active Backup for Business, kao i podrška za implementaciju virtualnog DSM-a u MailPlusu, daju IT timovima više alata za pojednostavljenje rada sustava. DSM 7.1 će također uvesti podršku za sveobuhvatnu sigurnosnu kopiju DSM operativnog sustava, pružajući administratorima još jedan način zaštite i vraćanja kompletnih Synology uređaja.

Brže, lakše, sigurnije

Surveillance Station 9.0 ima sofisticirano korisničko sučelje koje korisnicima omogućuje pristup svim alatima koji su im potrebni brže nego ikad. Novi Control Center, s praktičnim sustavom kontrole reprodukcije i upozorenja, centralizira sve važne resurse. Bolja integracija zemljopisnih karata znači da je također moguće učinkovito nadzirati objekte na više lokacija, pružajući timovima za sigurnost točne informacije i grafičke prikaze koji pojednostavljuju radnju kada je svaka sekunda važna.

S novim čarobnjakom za povezivanje postavljanje kamera je puno lakše. Zahvaljujući mogućnosti uvoza i kopiranja postavki, stotine kamera se mogu instalirati za nekoliko minuta.

Poboljšanja središnjeg sustava upravljanja (CMS), uključujući fleksibilne opcije nadogradnje uređaja, istovremeno dvostruko snimanje i podršku za HTTPS/SRTP, pojednostavljuju instalacije koje se sada mogu izvesti sigurnije.

Nova Synology C2 Surveillance usluga omogućit će kućnim korisnicima i poduzećima da istovremeno i sigurno pohrane snimke nadzornih kamera u C2 oblaku. S manje od pet sekundi izgubljene snimke, C2 Surveillance će osigurati da snimka bude uvijek dostupna, čak i u slučaju događaja katastrofe ili krađe instaliranog sustava na licu mjesta.

S novim NVR DVA1622, Synologyev paket naprednih oblika nadzora koji se temelji na umjetnoj inteligenciji, kao što su prepoznavanje lica i brojanje ljudi, pristupačniji je manjim trgovinama ili kućnim okruženjima. NVR serije DVA, zajedno sa softverom Surveillance Station 9.0, također se može pohvaliti sposobnošću prepoznavanja registarskih tablica.

Više-gigahercne bežične mreže, VLAN-ovi i još mnogo toga

Operativni sustav SRM 1.3, u kombinaciji s novim Synology RT6600ax Wi-Fi 6 usmjerivačem, pruža brže umrežavanje i uvelike proširuje mogućnosti upravljanja mrežom. SRM 1.3 je opremljen punom podrškom za VLAN putem intuitivnog sučelja koje se može koristiti za particioniranje i odvajanje vaših uređaja, uključujući senzore Interneta stvari i druge potencijalno nezaštićene gadgete.

RT6600ax tropojasni usmjerivač jedan je od prvih koji podržava prošireni spektar od 5,9 GHz, pružajući mnogo više prostora i neprekidan rad za 160 MHz uređaje. 2,5 GbE priključak pruža podršku za bržu mrežnu i internetsku povezanost.

Obnovljena aplikacija DS Router donosi gotovo sve mogućnosti upravljanja SRM-om na pametni telefon. Stvaranje novih bežičnih mreža, konfiguriranje roditeljskog nadzora ili web-filtriranja, postavljanje shema kontrole prometa i niz drugih korisnih značajki sada su na samo nekoliko dodira.

Ali to nije sve...

Synology je također najavio istraživanje i razvoj Scale-out poslužitelja datoteka kako bi zadovoljio još veće zahtjeve, bilo u pogledu performansi, dostupnosti usluga ili potreba upravljanja.

Cloud rješenja

Siguran oblak za sve

Nedavno predstavljena rješenja C2 Backup, Identity, Password i Transfer su samostalne usluge za rješavanje specifičnih IT izazova na jednostavan i pristupačan način.

C2 Backup pojednostavljuje sigurnosno kopiranje uređaja i podataka kritičnih za poslovanje, čak i za udaljene timove. Sigurnosno kopiranje cijelog uređaja u kombinaciji s prikladnom metodom oporavka na razini datoteke putem intuitivnog web portala osigurava brzu i fleksibilnu zaštitu podataka.

C2 Identity zamjenjuje tradicionalne usluge imenika sigurnim hibridnim pristupom s malim kašnjenjem, s C2 poslužiteljima koji pružaju upravljanje, SSO usluge i lokalno instalirane LDAP čvorove za lokalne poslužitelje i uređaje namijenjene samo intranetu. Uključene mogućnosti upravljanja Windows i macOS uređajima daju administratorima alate koji su im potrebni za zaštitu svojih korisnika.

C2 Password omogućuje jednostavno i dostupno upravljanje lozinkama za sve korisnike. Usluga je besplatna za pojedince i košta 4,99 USD godišnje za dijeljenje lozinke između do šest računa i bez ograničenja u broju povezanih uređaja.

C2 Transfer olakšava i sigurno dijeljenje osjetljivih datoteka s vanjskim korisnicima. Osim provjere autentičnosti, C2 Transfer lokalno šifrira sve datoteke, osiguravajući da podaci nikada ne dospiju u pogrešne ruke, čak i ako zajedničke veze nisu osigurane.

Synology neprestano dodaje nove značajke uslugama C2, povećavajući upotrebljivost i skalabilnost usluge na zahtjev bez opterećivanja korisnika održavanjem. Brojne moguće lokacije za pohranu - uključujući novi podatkovni centar na Tajvanu koji je nedavno dodan postojećim u Frankfurtu i Seattleu - omogućuju administratorima postizanje maksimalne usklađenosti s lokalnim propisima za pohranu podataka. U 2022. Synology također planira predstaviti uslugu C2 Object, koja će biti posvećena pohranjivanju aplikacija kompatibilnih sa S3.

Detalji događaja

Prezentacija Synology 2022 AND BEYOND, koja se održala 2. prosinca 2021., može vam pružiti detaljnije objašnjenje spomenutih značajki i mnogih drugih. Posjetite  https://sy.to/2022.

Dostupnost

Synology DSM 7.1 i Surveillance Station 9.0 bit će predstavljeni javnosti u prvom tromjesečju 2022.

SRM 1.3 će biti predstavljen zajedno s novim RT6600ax usmjerivačem, koji će biti dostupan u prvom tromjesečju 2022. Podrška za RT2600ac i MR2200ac bit će dodana u drugom tromjesečju 2022. godine.

Detaljnije informacije o ostalim značajkama i uslugama bit će dostupne kasnije.


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x