sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

MyQ Roger postao je IT proizvod 2021 godine

MyQ je sa svojim pametnim digitalnim poslovnim pomoćnikom MyQ Rogerom osvojio 1. mjesto na prestižnom natjecanju Computerworld 2021 za IT proizvod godine.

»Činjenica da je naše pametno uredsko rješenje MyQ Roger pobijedilo na natjecanju IT proizvoda 2021. manje od godinu dana nakon lansiranja potvrđuje da se krećemo u pravom smjeru s našim rješenjima. To također znači da dobivamo vrlo dobar i pozitivan odgovor od renomiranih i neovisnih IT stručnjaka, što je važna vijest za naše partnere koji implementiraju MyQ X i MyQ Roger rješenja diljem svijeta,« komentirao je Martin Januš, izvršni direktor MyQ Solution.

MyQ Roger je pametni digitalni asistent koji radi u oblaku i nudi praktičan i siguran tijek rada dokumenata s bilo kojeg mjesta, zadovoljavajući trenutne potrebe hibridnog načina rada. Osim toga, njegov SaaS model (softver kao usluga) u potpunosti je prilagodljiv i može dinamički odgovoriti na potrebe organizacija koje ga koriste.

Između ostalog, MyQ Roger omogućuje sigurno rukovanje dokumentima s bilo kojeg mjesta u svijetu bez potrebe za uspostavljanjem složene VPN veze s mrežom poduzeća. MyQ Roger omogućuje beskontaktno upravljanje multifunkcijskim uređajima te omogućuje ne samo ispis, već i kopiranje i skeniranje putem mobilnog uređaja korisnika, što je u skladu s trendom tzv. Politike ureda bez papira. Osim toga, može izvršiti i sve radnje pokrenute glasovnim naredbama, što je posebno korisno za slabovidne korisnike i korisnike s tjelenim nedostacima.

Aplikacija nudi niz potpuno prilagodljivih značajki, uključujući mogućnost jednostavnog postavljanja tijekova rada dokumenata koje svaki korisnik može prilagoditi svojim potrebama bez potrebe za profesionalnom podrškom IT stručnjaka.

Glavne prednosti MyQ Roger rješenja, IT proizvoda u 2021.:

  • Trenutačna dostupnost — namjenska mobilna aplikacija za iOS i Android potpuno je besplatna.
  • Revolucionarno rješenje u potpunosti radi u javnom oblaku i pruža podršku za hibridno radno mjesto.
  • Fleksibilan tijek rada na temelju postavki svakog pojedinog korisnika
  • Mobilni ispis i skeniranje, ispis i skeniranje iz oblaka, pregledavanje mapa u oblaku
  • Sigurnost i zaštita — prijava na multifunkcijske uređaje pomoću dinamičkih QR kodova, potpuno daljinsko upravljanje za beskontaktno korištenje multifunkcijskog uređaja
  • Pristupačnost zahvaljujući glasovnim naredbama
  • Izravna integracija s Microsoft Universal Print i podrška za ispis s Chromebooka
  • Jedinstvena infrastruktura s mogućnošću offline ispisa na Internet, ne zahtijeva lokalnu aplikaciju instaliranu na osobno računalo

MyQ rješenje je također jedinstveno po svojoj jednostavnosti za korištenje i već je instalirano na više od milijun uređaja u gotovo 100 zemalja diljem svijeta. MyQ rješenje je u prošlosti nagrađivano mnogim prestižnim nagradama kao što su IT proizvod godine Computerworld 2008.-2014., nagrada Leading the Charge Innovation Award 2018.–2014, nagrada za inovacije »Leading the Charge« 2018. i 2020. godine na HP JetAdvantage Partner te Buyers Lab Intelligence Award — izbor 2021. CIO Magazine Business World također je uvrstio MyQ u uži izbor kao jednu od »100 najboljih čeških tehnoloških poduzeća«.


Pogledajte e-knjigu MYQ ROGER ->


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x