sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

BLI Keypoint Intelligence dodijelio je Kyoceri za uređaje priznanje Ljetni izbor 2021.

Kyocera Document Solutions Europe B.V., jedna od vodećih korporacija na području rješenja za upravljanje dokumentima, dobila je nagradu Keypoint Intelligence Award - Buyers Lab Summer PICK za TASKalfa 2554ci i TASKalfa 3554ci. Nagrada se dodjeljuje dva puta godišnje za uredsku opremu koja je u proteklih šest mjeseci imala najbolje rezultate u laboratorijskim testovima Keypoint Intelligence.


Kyocera pokazuje trajnost u proizvodima u boji nižeg i srednjeg razreda

»KYOCERINI TASKalfa 2554ci i TASKalfa 3554ci pokazali su izuzetnu izdržljivost i lako zadovoljavaju zahtjeve korisnika u malim i srednjim radnim skupinama,« izjavio je George Mikolay, pomoćnik direktora uređaja za ispitivanje i proizvodnju A3 u Keypoint Intelligence. »Osim toga, odlikuju se dosljednošću u dizajnu i izvrsnom općom upotrebljivošću i upravljačkih programa i upravljačkih ploča, što olakšava upotrebu uređaja, bilo da su ispisani na njima ili korišteni za skeniranje ili kopiranje. Postižu vrlo dobru kvalitetu ispisa pri ispisu poslovne grafike u boji, kao i fotografija u boji, ispisuju izvrstan tekst, poboljšani tekst i polutonove, što znači da se korisnici uređaja mogu osloniti na proizvodnju različitih vrsta otisaka.«

Kyocera Document Solutions podržava obradu uredskih dokumenata s multifunkcijskim uređajima i pisačima koji kombiniraju napredne značajke i pouzdanost s impresivnim ekološkim uštedama. Osim toga, korporacija se može pohvaliti dubokim razumijevanjem uredskog okruženja i nudi softver koji omogućuje digitalizaciju i automatizaciju tijeka dokumenata, kao i rješenja koja povećavaju digitalnu sigurnost, produktivnost i učinkovitost. Sveobuhvatnim rješenjima za upravljanje dokumentima želi pomoći svojim korisnicima u rastu i razvoju poslovanja.

#

O Keypoint Intelligence

Kupci u industriji digitalnog tiska i upravljanja dokumentima oslanjaju se na Keypoint Intelligence analizu 60 godina za neovisno praktično testiranje, laboratorijske podatke i opsežno istraživanje tržišta koje koriste za uspjeh svojih proizvoda i poboljšanje prodaje. Analitičari su Keypoint Intelligence prepoznali kao resurs s najvećim povjerenjem u industriji tijekom desetljeća iskustva, nudeći nepristrane informacije, analize i nagrade. Kupci su ovo ključno znanje koristili za donošenje strateških odluka, dnevnu prodaju i poboljšanje funkcionalnosti proizvoda, pomažući im u postizanju poslovnih ciljeva i povećanju prodaje proizvoda. S naglaskom na kupce i korisnike, Keypoint Intelligence nastavlja se razvijati kako se industrija mijenja i tako širi svoju ponudu i ažurira svoje metode. Istodobno, razumije specifičnosti i pomaže transformirati proizvođače, prodajne kanale i transformirati njihove klijente u sektoru digitalnog ispisa i upravljanja dokumentima.

O Buyers Lab Pick Awards

Izbor Buyers Lab Picks jedinstven je u struci i priznanje je zasluženo jer su uređaji u testovima podvrgnuti temeljitom pregledu, uključujući opsežno ispitivanje izdržljivosti i procjenu ključnih značajki kao što su upotrebljivost, kvaliteta ispisa i vrijednost. Svaki proizvod koji prolazi opsežna laboratorijska ispitivanja dobiva značku Buyers Lab’s Recommended ili Highly Recommended i certifikat pouzdanosti, a najbolji uređaji ulaze u uži izbor za titulu Izbor (Pick).


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x