sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio nove ugradbene modele

Synology je predstavio nove NAS poslužitelje, RackStation RS2421+ i RS2421RP+ poslužitelje s 12 utora za diskove i RS2821RP+ sa 16 utora za diskove dizajnirane za upravljanje infrastrukturom za velike sustave sigurnosnih kopija, poslužitelje datoteka za poslovno okruženje i upravljanje privatnim uslugama u oblaku.

"Uređaji RS2421(RP)+ i RS2821RP+ su moćna rješenja za pohranu podataka za mala i srednja poduzeća," izjavio je Julien Chen, voditelj proizvoda u Synology Inc.

»ZZbog velikog kapaciteta za pohranu, povećanih mogućnosti i dvostrukog napajanja, novi su uređaji idealni za pouzdano upravljanje poslužiteljem datoteka,« rekao je Chen. »Oni također pružaju kvalitetnu podršku za paket daljinskih aplikacija koji uključuje Synology Office, Synology Drive i Synology Chat - naša rješenja za dijeljenje datoteka i produktivnost koja zaposlenicima pružaju poslovnu povezanost i pristupačnost.«

Više nego dvostruko brže

Novi RackStation se može pohvaliti značajnim poboljšanjima performansi u odnosu na svoje prethodnike.1 RS2421(RP)+ pruža 103% veći IOPS za slučajno upisivanje podataka i 161% za čitanje, a RS2821(RP)+ 115% veći IOPS za slučajno upisivanje i 162% pri čitanju podataka.2

Prilagodljivo vašim poslovnim potrebama

RS2421(RP)+ i RS2821RP+ se mogu prilagoditi s dva mrežna ulaza od 10GbE ili 25GbE NIC3 radi poboljšanja mrežne propusnosti ili s adapterskom karticom Synology M.2 i brzim NVMe SSD-ovima za stvaranje dodatne SSD predmemorije,4 isplative metode za povećanje IOPS nasumičnog čitanja i zapisivanja na ugrađene diskove bez zauzimanja prostora pohrane.

Novi poslužitelji podržavaju do 32 GB DDR4 ECC5 memorije. Dodavanjem jedinice za proširenje RX1217(RP) prostor za pohranu možete proširiti na 24 diska na RS2421(RP)+ i 28 diskova na RS2821RP+. Novi modeli dolaze s trogodišnjim jamstvom koje se može produžiti na 5 godina.

Više od 150 aplikacija koje proširuju funkcionalnost uređaja izvan osnovne pohrane podataka

Operativni sustav DiskStation Manager (DSM) je srce svih Synology NAS uređaja i povezuje ih s bogatim nizom korisnih rješenja.

Hyper Backup omogućuje korisnicima izradu sigurnosnih kopija podataka s NAS poslužitelja na rezervne lokacija ili u usluge u oblaku, dok  Active Backup Suite pruža pouzdane sigurnosne kopije Windows klijenata, servera, poslužitelja datoteka i virtualnih strojeva. Synology  DriveChat, i Office omogućuju nesmetanu suradnju između udaljenih suradnika preko dostupnih preglednika, dijeljenja datoteka i chata.

Surveillance Station pretvara NAS poslužitelj u svestrano nadzorno rješenje koje podržava do 40 kamera.8 Certificirana integracija s VMwareom, Windowsom i drugim virtualizacijskim platformama omogućuje jednostavno upravljanje prostorom za pohranu u virtualnim okruženjima.

Dostupnost

RS2421+, RS2421R + i RS2821RP+ su već dostupni kod vašeg Synology dobavljača. Više informacija dostupno je na: https://bit.ly/3wo5JTX.

  1. Usporedba s jedinicama RS2418 (RP)+ i RS2818RP+ prethodne generacije.
  2. Podaci o izvedbi dobivaju se u laboratorijima Synology s optimiziranim mrežnim i konfiguracijskim postavkama. Stvarne performanse mogu se razlikovati ovisno o okruženju. Posjetite performance page za sve pojedinosti o postavljanju testa.
  3. Kompatibilne mrežne kartice (NIC-ovi) uključuju E25G21-F2, E10G21-F2, E10G18-T2, E10G18-T1. Najnovije provjerite na compatibility list.
  4. NVMe SSD predmemoriju možete omogućiti putem Synology M2D20 ili E10M20-T1 kartica s instaliranim SNV3400/3500 NVMe SSD-ovima.
  5. Najveće nadogradnje memorije omogućuju istovremene veze, više roming virtualnih strojeva s Virtual Machine Managerom, više prostora za pohranu i druga poboljšanja. Više pojedinosti potražite u brošuri uređaja.
  6. Podržava SATA LFF (3,5") ili SFF (2,5") diskove. Kompatibilnost diska ovisi o popisu kompatibilnosti Synology. Sve tri jedinice možete proširiti jednom jedinicom za proširenje  Synology RX1217(RP), koja se mora kupiti zasebno.
  7. Jamstveno razdoblje započinje od datuma kupnje kako je navedeno na potvrdi o kupnji.  Pročitajte više  o našoj politici jamstva za proizvod. RS2421+, RS2421RP+ i RS2821RP+ uključuju trogodišnje hardversko jamstvo koje se može produžiti na 5 godina s opcijskim paketom  EW202 bundle, što je dvogodišnje produljenje jamstva.
  8. Nadzorna stanica uključuje dvije besplatne licence za kamere. Za povezivanje više kamera ili uređaja potrebne su  dodatne licence.


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x