sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera će predstaviti svoj Inkjet produkcijski pisač na virtual.drupa 2021

Kyocera će predstaviti svoj prvi inkjet produkcijski pisač TASKalfa Pro 15000c u virtualnom izdanju sajma Drupa. Najvažniji događaj u tiskarskoj industriji virtual.drupa 2021 održati će se virtualno putem Interneta sljedeći tjedan - od 20. do 23. travnja.

Nakon prošlogodišnjeg otkazivanja zbog pandemije koronavirusa i s obzirom na trenutnu situaciju u Europi, Drupa je najavila da će se prvo virtualno izdanje održati između 20. i 23. travnja 2021. Kyocera, jedan od vodećih dobavljača rješenja za upravljanje dokumentima u industriji, odabrala je sajam virtual.drupa kao idealan događaj za predstavljanje svog prvog Inkjet proizvodnog pisača TASKalfa Pro 15000c. Prezentacija će se usredotočiti na koristi koje uređaj donosi u obrazovnim ustanovama.

U vrijeme pooštravanja cijena i skraćivanja rokova proizvodnje, i najmanji problemi mogu značajno utjecati na krajnji rezultat. Bez obzira da li je to problem s istodobnim tiskom na raznim vrstama papira, kao što su debele korice i unutarnje stranice na tanjem papiru za školske brošure i letke ili propuštanje mogućnosti prodaje zbog nemogućnosti ispunjenja kratkih rokova za izdavača, sada postoji rješenje.

TASKalfa Pro 15000c obrazovnim ustanovama donosi povoljan pristup inkjet tehnologiji omogućujući tiskanje raznih medija u velikim količinama s velikom brzinom i za pristupačnu cijenu. Osim toga, izdavači na zahtjev mogu tiskati velike narudžbe knjiga. Dakle, oni imaju mogućnost tiskanja onoliko primjeraka koliko je trenutno potrebno bez gomilanja ogromnih zaliha, koje se na kraju ne uspiju prodati, ako izostane potražnje.

Uz desetljeća iskustva u industriji, najnovija Kyocerina inovacija omogućuje visokokvalitetni tisak velikog volumena. Uz sposobnost kombiniranja medija – vrsta papira različite kvalitete i visokih brzina, TASKalfa Pro 15000c je idealno rješenje.

»Ovaj uređaj je Kyocerin prvijenac na tržištu inkjet produkcijskih pisača. Virtual.drupa je pogodna platforma za prezentaciju mogućnosti TASKalfe Pro 15000c, osobito onima, koji su se bave obrazovanjem, sektorom koji je očito dio našeg opredjeljenja za stvaranje boljeg sutra,« izjavio je Marcel Ebbenhorst , voditelj odjela za produkcijski ispis u korporaciji Kyocera Document Solutions Europe.

U sklopu sajma virtual.drupa 2021, Kyocera će pripremiti dvije prezentacije s naglaskom na područja tiskanja transakcija i izravne pošte. Pored toga, sudionici će moći organizirati personalizirane pojedinačne sastanke kako bi razgovarali o mnogim prednostima koje uređaj, svojim mogućnostima ispisa i dorade dokumenata, može donijeti njihovoj organizaciji tiskanjem pisama, pisanih zadataka i drugih proizvoda u obrazovanju.

»Obrazovne institucije vjerojatno imaju raznolikije zahtjeve za tiskom od bilo koje druge industrije. Zbog toga je ključno da koriste svestran i pouzdan uređaj kao što je TASKalfa Pro 15000c, koji ćemo predstaviti na sajmu virtual.drupa,« dodao je Ebbenhorst. »Zahvaljujući fleksibilnosti i dugotrajnim komponentama, seminarski i diplomski radovi, letaci, radne bilježnice i drugi proizvodi stvoreni u procesu obrazovanja mogu se jednostavno ispisivati. Da biste saznali više, povežite se s nama na mreži.«

Program sajma virtual.drupa 2021 obećava spektakularno internetsko slavlje u sektoru tiskarske tehnologije, jer u četiri dana okuplja najbolje stručnjake i rješenja u industriji.

Kyocera vas posebno poziva na svoje webinare:

  • Utorak, 20. travnja, u 12:40 po srednjoeuropskom vremenu: Cut Sheet Inkjet: savršeno odgovara za transakcijski ispis.
  • Četvrtak, 22. travnja, u 12:40 sati po srednjoeuropskom vremenu: Kyocera's Inkjet Technology: Boosting productivity in direct mail.

Sudjelovati možete po registraciji na događaj. Nakon registracije, e-poštom ćete dobiti Zoom link za događaj. Da biste saznali više o sajmu i sudjelovanju Kyocere u događaju, kliknite na link.


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x