sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera je od World Packaging Organization dobila nagradu WorldStar 2021

Kyocera Document Solutions Europe objavila je da je od Svjetske organizacije za pakiranje (World Packaging Organization) primila WorldStar Award 2021 u kategoriji Elektronika za pakiranje za dvostrani automatski uvlakač dokumenata koji se može dodati u Kyocerine multifunkcijske uređaje.

Radi se o je prestižnom međunarodnom natjecanju u kojem sudjeluju pobjednici državnih natjecanja iz područja kvalitete ambalaže. Pri odabiru pobjednika, Komisija procjenjuje značajke pakiranja, kao što su ekološka kompatibilnost, ekonomska učinkovitost i originalnost. Najbolji proizvodi dobivaju oznaku "WorldStar". Kyocera se ovom prestižnom nagradom može pohvaliti deseti put.

Pakiranje proizvoda također se procjenjuje u skladu sa 17 ciljeva održivog razvoja. Nagrada Kyocere za pakiranje dvostranog automatskog uvlakača dokumenata potpada pod Cilj 12, koji govori o odgovornoj uporabi i proizvodnji. Ovo pakiranje izrađeno je isključivo od kartona koji se koristi umjesto plastike kako bi se smanjile emisije ugljičnog dioksida i druge emisije opasnih tvari. Osim toga, složeni oblik uvlakača dokumenata zahtijeva učinkovit dizajn ambalaže u kojem je važna amortizacija, a poseban način slaganja kartona omogućuje strukturu koja učinkovito štiti uređaj i istodobno je male veličine.

Pakiranje je također dobilo priznanje za industrijsku ambalažu na Japanskom natjecanju u ambalaži održanom 2020. Ovo natjecanje je najveće u području ambalaže u Japanu i održava se svake godine pod pokroviteljstvom Japanskog instituta za ambalažu radi promocije, razvoja i širenja visokokvalitetnih paketa i tehnike pakiranja.

Kyocera je predana ciljevima održivog razvoja, pa razvija i dizajnira vlastito pakiranje proizvoda, čime se postiže okolišna učinkovitost i funkcionalnost pakiranja, a srodna tehnologija postiže veliku globalnu reputaciju. Tvrtka nastavlja nastojati smanjiti količinu ambalažnog materijala i dizajnirati ekološki prihvatljivu ambalažu u skladu s filozofijom svoje tvrtke koja se temelji na središnjem principu "Kako kao čovjek postupati ispravno."


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x