sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Produkcijski tisak - prilika za poduzeća svih veličina

Prijavite se za Kyocerin webinar na: https://event.webinarjam.com/channel/Kyocera

Kyocera Document Solutions Europe sudjelovat će u virtualnoj emisiji Learn with us, mrežne televizije INKISH, u srijedu, 17. veljače, u 15:00 (CET). Tema emisije bit će predstavljanje blagodati Kyocerinog inovativnog inkjet produkcijskog pisača za poduzeća svih veličina. TASKalfa Pro 15000c je izuzetno moćan uređaj i predstavlja najnoviju tehnološku inovaciju jednog od vodećih proizvođača na polju produkcijskog tiska.

 Prednosti takvih uređaja u ovom specijaliziranom segmentu obično su koristile samo velika trgovačka i proizvodna poduzeća. Cilj Kyocere je izjednačiti konkurentske uvjete za sva poduzeća, a također i omogućiti manjim poduzećima pristup ovoj tehnologiji. Kupcima iz poduzeća svih veličina žele pružiti prihvatljiv način izrade većih serija ispisa, bez obzira jesu li to u transakcijske ili promotivne svrhe.

» Svi su nam kupci podjednako važni, pa ćemo predstaviti produkcijski inkjet pisač TASKalfa Pro 15000c, s obzirom na relativno mali prostor koji zauzima, kao pristupačnog, vrlo produktivnog i izuzetno zahvalnog poslovnog partnera u oduzećima svih veličina,« objasnio je Marcel Ebbenhorst, voditelj odjela produkcijskog tiska u Kyocera Document Solutions Europe.

»Inkjet tehnologija predstavlja revoluciju na tržištu produkcijskog tiska. Industrija je tražila produktivne i pouzdane proizvode, a obje značajke su karakteristične za marku Kyocera. Cilj nam je pružiti takvu tehnologiju svim poduzećima koja puno tiskaju«

Pisač TASKalfa Pro 15000c je nedavno osvojio nagradu »Best in Color for SRA3« Europskog udruženja za digitalni tisak. Također se može pohvaliti niskim ukupnim troškovima vlasništva uz održavanje visoke kvalitete i pouzdanosti.

Da biste saznali više o produkcijskom inkjet pisaču TASKalfa Pro 15000c i njegovoj izvanrednoj tehnologiji, kliknite ovdje.

Registrirajte se za virtualni webinar Inkish mrežne televizije: Primjeren za sva inovativna poduzeća - https://event.webinarjam.com/channel/Kyocera.Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x