sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Wall Street Journal svrstao je KYOCERU među 100 najuspješnijih poduzeća

Wall Street Journal je za 2020. godinu uvrstio Kyoceru na popis "100 najodrživijih poduzeća na svijetu".

Da bi sastavili ovaj popis, analitičari su procijenili značajke održivosti više od 5.500 javnih poduzeća. Glavna područja procjene bila su:

  • Poslovni model i inovacije
  • Društveni projekti u socijalnom okruženju
  • Proizvodi i održiva proizvodnja
  • Zaposlenici i uvjeti radnog okruženja
  • Napori za očuvanje okoliša i upravljanje rizicima za okoliš

Kyocerine održive inicijative odražavaju filozofiju osnivača Kyocere dr. Kazua Inamorija, koji je, prije nego što se povukao 1997. godine kao počasni predsjednik Kyocere i KDDI-ja, u dvije ankete magazina Nikkei Business prepoznat je kao »najučinkovitiji japanski menadžer«.

Od 2010. godine Dr. Inamori je tri godine dobrovoljno i neplaćeno vodio uspješno obnavljanje Japan Airlinesa. Čineći to, u svojim je 80-ima zaradio priznanje od Sanno Instituta za menadžment kao »Najučinkovitiji japanski predsjednik korporacije«. Godine 2019. osnivač Kyocerea dobio je i počasno viteštvo , koje mu je dodijelila engleska kraljica Elizabeta II.

Kyocera Document Solutions Europe B.V. se dokazala na polju IT rješenja i softvera, kao i bogatom ponudom pisača i multifunkcijskih uređaja i počašćena je što je sudjelovala u ovom prestižnom projektu.

Kyocera inspiraciju crpi iz slogana »Kako se ispravno ponašati kao ljudsko biće«, što je temelj njegove filozofije i omogućava korporaciji koegzistenciju s prirodom te definiranje i usmjeravanje uspjeha tvrtke. Stoga je Kyocera iznimno počašćena što je dobila priznanje za inovacije i predanost okolišu.
Nagrade koje redovito dobivaju od industrijskih analitičara, poput BLI-a, daljnji su dokaz Kyocerine predanosti pružanju kvalitetnih usluga i bogatoj ponudi proizvoda svojim kupcima kako bi mogli uspješno poslovati i razvijati se u ubrzanom digitalnom poslovnom svijetu.

Pretplatnici digitalnog izdanja The Wall Street Journal mogu pročitati cijelu priču i pogledati popis na webu.


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x