sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera podiže ljestvicu obnovljenom serijom pametnih A3 uređaja u boji TASKalfa

Godina 2020. nam je donijela niz izazova kojima su se organizacije morale prilagoditi što je prije moguće. Uslijedio je brzi prijelaz na povećani rad od kuće, što je rezultiralo ubrzanom digitalizacijom posla. Kyocera se također uspješno prilagodila promijenjenim uvjetima, što dokazuju novi multifunkcijski A3 uređaji u boji TASKalfa 3554ci i TASKalfa 2554ci, koji su prilagođeni novim hibridnim oblicima poslovanja.

Uređaji donose najnoviju tehnologiju temeljenu na umjetnoj inteligenciji (AI) i nude rješenja koja će povećati produktivnost i pomoći poduzećima da rade pametnije i postižu bolje rezultate za manje vremena.

»Novi uređaji potvrđuju Kyocerinu predanost inovacijama usmjerenim na želje kupaca. Potrebe naših kupaca neprestano se mijenjaju tijekom ovog razdoblja neizvjesnosti, a mi smo spremni prihvatiti izazov i pružiti kvalitetna rješenja koja rješavaju stvarne poslovne probleme,« izjavio je Sylvester de Koning, stručnjak za marketing proizvoda u korporaciji Kyocera Document Solutions Europe

»Povećane brzine ispisa i skeniranja, vodeće sigurnosne mogućnosti u industriji i jednostavno sučelje za upravljanje uređajima značajke su koje nas ispunjavaju uvjerenjem da će novi uređaji TASKalfa pomoći našim korisnicima da povećaju svoju poslovnu učinkovitost, a istovremeno nude alate za moći stvoriti novu vrijednost za vaše poslovanje«

Sa brzinama ispisa od 35 i 25 stranica u minuti i brzinama skeniranja do 200 slika u minuti, TASKalfa 3554ci i TASKalfa 2554ci osiguravaju iznimnu kvalitetu bez čekanja na ispise. Uz to, uređaji se mogu pohvaliti ulaznim kapacitetom skenera od 320 stranica. Uzimajući u obzir tradicionalnu pouzdanost proizvoda korporacije Kyocera, možemo biti sigurni da su ovi svestrani multifunkcijski uređaji stvoreni za dugoročno pouzdan rad.

Hibridni način poslovanja, gdje sve više posla obavljaju zaposlenici s udaljenih lokacija ili kod kuće, poduzeća je stavio pred nove sigurnosne izazove za koje je nužno potrebna najsuvremenija tehnologija zaštite podataka. Novi TASKalfa uređaji stoga se mogu pohvaliti poboljšanom funkcijom kopiranja osobne iskaznice, a sigurnosna ažuriranja multifunkcijskih uređaja provode se kontinuirano, osiguravajući da povjerljivi dokumenti dobivaju vrhunsku zaštitu. Zahvaljujući jedinstvenom korisničkom sučelju, upravljanje novitetima je jednostavno i učinkovito.

Najnovija AI tehnologija omogućava korisnicima da istaknu ili prepišu rukom napisane dijelove dokumenta bez potrebe za promjenom formata ili slike prilikom skeniranja. Značajka Super Resolution, koja se također temelji na umjetnoj inteligenciji, omogućuje korisnicima da udahnu novi život i poboljšaju kvalitetu fotografija niske razlučivosti i slika slabo prepoznatljivih logotipa.

Uređaji su dizajnirani tako da rastu zajedno s poduzećem korisnika i mogu se pohvaliti velikom skalabilnošću i dodatnim opcijama. Kako se potrebe korisnika i tržišne mogućnosti povećavaju, tako se povećava i kapacitet novih multifunkcijskih uređaja TASKalfa, koji omogućuju korisnicima da svojim kupcima neprestano pružaju najbolju uslugu.

»Oduševljeni smo što svojim kupcima možemo ponuditi prilagođeno iskustvo korištenja naših uređaja. Nove TASKalfe korisnicima nude fleksibilnost i kontrolu nad visokokvalitetnim ispisima potrebnim za njihov rad. Ovo je neprocjenjiva imovina za današnja poduzeća,« zaključio je gospodin Koning.

Svojim holističkim pristupom rješenjima za dokumente temeljenim na vrhunskoj tehnologiji, stručnosti i snažnoj orijentaciji prema korisnicima, Kyocera je uvjerena da će moderna poduzeća sa zanimanjem prihvatiti nove uređaje, donoseći im sveobuhvatno i trajno rješenje za ispis i upravljanje dokumentima.

Isprintaj

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x