sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

KYOCERA je objavila obnavljanje ISMS Cloud Security certifikata za usluge u oblaku

KYOCERA Document Solutions Inc. je obnovila je valjanost certifikata ISMS Cloud Security koji se temelji na međunarodnom sigurnosnom standardu ISO / IEC 27017 za usluge u oblaku. Kyocera je prvi put dobila certifikat 2017. godine i postala prva organizacija s tim certifikatom *1 u industriji uređaja za upravljanje dokumentima. Potvrda je obnovljena nakon revizijskog postupka kako bi se potvrdila sukladnost s revizijskim standardima.

Certifikat ISMS *2 Cloud Security je neovisni certifikat koji prepoznaje adekvatnost upravljanja informacijskom tehnologijom kako bi se osigurala sigurnost rada u oblaku i zaštitili važni podaci od različitih prijetnji te smanjila mogućnost rizika.

Kako se usluge u oblaku sve više koriste u raznim industrijama, potrebne su strože sigurnosne kontrole i upravljanje u skladu s najnovijim međunarodnim standardima o sigurnosti podataka i upravljanju osobnim podacima. Kyocera nastoji postići sveobuhvatnu kontrolu nad sigurnošću podataka generiranih u radnom procesu svojih korisnika. Obnavljanjem certifikata ISMS Cloud Security, korporacija najavljuje kontinuirane napore na poboljšanju rješenja za upravljanje dokumentima i pružanju usluga u oblaku koje su sigurnije i fleksibilnije, čime doprinose razvoju poslovanja svojih kupaca.


Registracija certifikata ISMS Cloud

Subjekt: Kyocera Document Solutions Inc.

Datum: 17. studenog 2017.

Datum obnove: 22. listopada 2020.

Obseg: Opseg: ISO / IEC27001 (JIS Q 27001) Broj certifikata: IS 735190. ISMS sustav upravljanja sigurnosti u oblaku za razvoj, rad i održavanje rješenja "KYOCERA Fleet Services" *3 - kao pružatelj usluga u oblaku i za upotrebu u Microsoft Azure

Broj: CLOUD 735139

Organizacija ispita: BSI Group Japan K.K.


*1 Proizvođač pisača i multifunkcijskih uređaja prvi je put certificiran za ISMS Cloud Security. 

*2 Sustav koji upravlja sigurnosnim rizicima povezanim s informacijskom tehnologijom u organizaciji.

*3 KYOCERA Fleet Services usluga je za daljinsko upravljanje i održavanje pisača i multifunkcijskih uređaja.

* Microsoft i Azure su ili registrirani zaštitni znakovi ili zaštitni znakovi poduzeća Microsoft Corporation u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama.


Isprintaj

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x