sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio poslužitelj DS1821+

Synology je predstavio DS1821+ NAS poslužitelj s 8 utora za ugradnju diskova. Moćni DS1821+ dizajniran je za brzo upravljanje i pohranu velikih količina podataka. Može se pohvaliti prilagodljivim prostorom za pohranu i bogatim nizom korisnih programa i značajki, što ga čini sigurnim i jednostavnim rješenjem za pohranu i zaštitu osjetljivih podataka u poduzećima.

»Kako raste količina podataka koje pohranjujemo, tako rastu i očekivanja naših kupaca za rješenjima koja će zadovoljiti potrebe za većim kapacitetom i boljim performansama,« rekao je Julien Chen, voditelj proizvoda u Synologyu. »DS1821+ je posebno dizajniran za poduzeća kojima su potrebna cjelovita rješenja za pohranu podataka u zahtjevnim, višekorisničkim okruženjima.«

Više nego dovoljno moćan

Poslužitelj DS1821+ je, uz DS1621+, drugi uređaj u seriji Plus koji se temelji na četverojezgrenom AMD Ryzen procesoru. Novi procesor pruža dvostruko veću računalnu snagu od svog prethodnika1. Nudi znatno brže performanse i brže vrijeme odziva u programima kao što su Synology Drive i Moments.

Ugrađena podrška za dvije Synology SNV3400 NVMe SSD predmemorije omogućuje vam povećavanje slučajne propusnsti kapaciteta podataka kojima se često pristupa najmanje 20 puta. Za veći mrežni kapacitet moguće je instalirati dodatnu PCIe 10GbE NIC2, karticu koja postiže brzinu veću od 2.312,97 MB/s za čitanje sekvencijalnih podataka i 1.149,89 MB/s za pisanje3.

Fleksibilne mogućnosti pohrane

DS1821+ nudi 8 utora za ugradnju diskova s opcijom proširenja na 18 s dvije DX5174 jedinice za proširenje. Pokreće ga Synology DiskStation Manager (DSM). Uz JBOD / RAID0 / 1/5/6/10, nudi i Synology Hybrid Raid (SHR), koji korisnicima omogućuje stvaranje polja s diskovima različitih veličina. To omogućuje korisnicima da iskoriste i starije pogone, bez potrebe da se unaprijed obvezuju na instaliranje samo diskova istog kapaciteta.

DSM također omogućuje lako nadogradnju skladišnog kapaciteta nakon instalacije uređaja. Dodajte novi pogon i bez napora proširite podatkovno polje, bez zastoja ili dugotrajnih ručnih postupaka5. Opcije konfiguracije RAID-a također možete nadograditi s niže razine zaštite na višu, poput SHR-1, s redundancijom jednog pogona, na SHR-2, s redundancijom dva pogona6.

Zaštita podataka na razini poduzeća

Synology-ova rješenja za sigurnosno kopiranje i oporavak pokrivaju zadatke zaštite podataka kako za podatke pohranjene na vanjskim uređajima, tako i za one pohranjene na DS1821+.

Da bi zaštitio vašu IT infrastrukturu, Active Backup Suite omogućuje učinkovitu i centraliziranu izradu sigurnosnih kopija s računala i poslužitelja sa sustavom Windows ili Linux, kao i s VMware i Hyper-V virtualnih strojeva te Google Workspace i Microsoft 365 SaaS platformi.

Funkcija Snapshot Replication – vam omogućuje stvaranje snimaka koji omogućuju obnavljanje podataka prema vremenskom razdoblju. Na taj način možete lako oporaviti nenamjerno izbrisane podatke ili čak oporaviti podatke u slučaju napada virusa - i za dijeljene mape i za iSCSI LUN. Synology  Hyper Backup  omogućuje vam postavljanje zaštite podataka izrađivanjem sigurnosnih kopija na drugom Synology NAS uređaju ili vanjskom USB pogonu, u skladište podataka u oblaku Synology C2 ili bilo koju drugu javnu pohranu u oblaku.

Dostupnost

DS1821+ je već dostupan, posjetite internetsku trgovinu Xenon forte.

  1. Poboljšane performanse procesora u usporedbi s procesorom Intel Atom® C3538.
  2. Kompatibilni NIC-ovi uključuju E10G17-F2, E10G18-T2, E10G18-T1. Provjerite   popis kompatibilnosti za najnovije kompatibilne uređaje
  3. Rezultati izvedbe postignuti su u Synology Labu s optimiziranim mrežnim i konfiguracijskim postavkama. Stvarne performanse mogu se razlikovati ovisno o okruženju. Usporedba s uređajem s 8 utora za diskove DS1819+ prethodne generacije. Posjetite  web stranicu za sve pojedinosti o postavljanju testa.
  4. Podržava SATA LFF (3,5 ") ili SFF (2,5") pogone. Provjerite kompatibilnost pogona na popisu kompatibilnosti Synology. Performanse DS1821+ mogu se proširiti s dvije jedinice za proširenje Synology DX517, koje se mogu kupiti zasebno.
  5. Postoje određena ograničenja prilikom dodavanja pogona u postojeća polja za pohranu. Pogledajte ovaj članak za više informacija.
  6. Promjene RAID niza podliježu određenim ograničenjima. Pogledajte  ovaj članak za više informacija. 


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
2.0

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x