sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology 2021: DSM 7.0 Beta i budućnost upravljanja podacima

Synology je na događaju 2021 AND BEYOND, gdje svake godine predstavlja nove proizvode, ovoga puta predstavio beta verziju novog operativnog sustava za Synology NAS poslužitelje, DSM 7.0 Beta, koja pokreće rješenja za upravljanje podacima i ažurirane tehnologije za pohranu podataka, izradu sigurnosnih kopija i hibridne usluge u oblaku.

»Količine podataka koje danas obrađujemo, bilo za analizu podataka, umjetnu inteligenciju, Internet stvari, telemedicinu ili bilo koju drugu od mnogih uzbudljivih inovacija, su bez usporedbe. Sve ovo duboko utječe na naš životni stil i način poslovanja, jer stvara "ekonomiju podataka", u kojoj vam veća količina podataka daje konkurentsku prednost“, rekao je Philip Wong, osnivač i izvršni direktor poduzeća Synology. »Synology svoja rješenja gradi na DSM-u, našoj temeljnoj platformi za rješavanje izazova sigurnosti, pouzdanosti i upravljanja. Ta su rješenja dizajnirana za pojedince i poduzeća svih veličina, uključujući najveće baze podataka. Sve u namjeri da se naši kupci usredotoče na korištenje podataka i stvaranje dodane vrijednosti. Zadovoljstvo mi je najaviti izlazak nove verzije DSM 7.0 za 2021. godinu koja će vam donijeti potpuno novo iskustvo upravljanja podacima.«

DSM 7.0 poboljšava sve aspekte operativnog sustava, od prostora za pohranu i korisničkog sučelja do značajki podržanih u oblaku, poput opsežnog nadzora uređaja i pohrane na zahtjev:

  • Redizajnirane funkcije upravljanja prostorom za pohranu za veće performanse, pouzdanost i dodatne mogućnosti održavanja.
  • Brojna poboljšanja upotrebljivosti i funkcionalnosti povezana s poboljšanim sigurnosnim značajkama, poput sigurnijeg i jednostavnijeg postupka provjere autentičnosti.
  • Dodana podrška za protokol Fibre Channel kako bi se postigla najmanja latencija i olakšale kasnije nadogradnje.
  • Potpuno novo iskustvo upravljanja fotografijama sa Synology Photos, koje kombinira značajke svojih prethodnika: Synology Moments s umjetnom inteligencijom i organizacijskom fleksibilnošću Synology Photo Station.
  • Inovativna rješenja kao što su: Hybrid Share, koja povezuje usluge u oblaku s lokalnom pohranom, Active Insight, koji omogućuje praćenje zajedničkih mogućnosti i upotrebe s jednog portala, te sigurnosna rješenja koja kombiniraju zaštitu podataka na razini sustava (bare -metal) sa spremnošću koju donosi oblak.

Glavne značajke DSM 7.0 i predstavljena nova rješenja koja se mogu očekivati 2021. godine prikazani su na poveznici  Presentation 2021.

Dostupnost

DSM 7.0 bit će dostupan kao besplatna nadogradnja za sve kompatibilne Synology uređaje. Beta verzija dostupna je od utorka, 8. prosinca 2020, na  http://sy.to/dsm7beta.


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x