sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera Document Solutions je dobila Nagradu za industrijsku tehnologiju

KYOCERA Document Solutions Corporation, koju vodi direktor Norihiko Ina, sa zadovoljstvom objavljuje da je 70. godinu zaredom primila Nagradu za industrijsku tehnologiju od Udruženja za industrijska istraživanja u Osaki. Nagrade za industrijsku tehnologiju dodjeljuju se radi poticanja razvoja znanosti i tehnologije te poticanja mladih istraživača i inženjera.

Nagrada za industrijsku tehnologiju dodjeljuje se poduzećima članicama udruge, s ciljem promicanja znanosti i poticanja mladih istraživača i inženjera. Ovoga puta nagradu su dobili pojedinci koji su dali značajan doprinos razvoju tehnologije održavanja glave pisača koristeći sustav otopine za čišćenje. Tehnologija se koristi u razvoju Kyocerinog prvog produkcijskog pisača, TASKalfa Pro 15000c, i omogućuje automatsko čišćenje glava ispisa.

Da bi se održala kvaliteta ispisa Inkjet pisača, potrebno je ukloniti nečistoću i osušeni višak tinte koji ostaje na površini glave ispisa. U tu svrhu razvijena je jedinstvena otopina za čišćenje koja otapa osušenu tintu. Otopina se dovodi iz posebne mlaznice na kraju glave na oštricu, koja briše površinu glave. Uz to, tehnologija također uključuje sustav čišćenja koji koristi otopinu za čišćenje kako bi završio brisanje i čišćenje same oštrice. Pisač može ispisati do 60 milijuna A4 otisaka bez održavanja.

Kyocera se može pohvaliti bogatim iskustvom u razvoju tehnologije koja se temelji na dugotrajnim komponentama. Stoga na Kyocera pisačima i mulifunkcijskim uređajima nije potrebno vrlo dugo zamijeniti vitalne dijelove uređaja, poput valjka i bubnja uređaja. Kyocera uređaji tako se mogu pohvaliti vrlo malim utjecajem na okoliš, što se odnosi i na novi Inkjet proizvodni pisač. Obećavaju da će nastaviti s naporima na razvoju proizvoda koji nude veću pouzdanost uz niže troškove.


Pogledajte videozapise koji prikazuju opisanu tehnologiju


Više informacija o proizvodnom pisaču TASKalfa Pro 15000c.


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x