sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology C2 se širi u SAD

Synology Inc. je najavio otvaranje novog podatkovnog centra u Seattlu, SAD. Nakon Frankfurta u Njemačkoj, ovo će biti druga lokacija s koje će nuditi usluge sigurnosnog kopiranja podataka Synology C2. S novom lokacijom proširit će spektar usluga na tržištima Amerike i Azije, nudeći tako korisnicima izbor lokacije za pohranu njihovih podataka.

»Povećanje sigurnosti podataka pomoću sigurnosne kopije u oblaku je rastući trend, kako među privatnim tako i među poslovnim korisnicima. S novim podatkovnim centrom u Seattleu možemo ponuditi efikasnije i lokalizirano iskustvo našim kupcima u Americi i Aziji,« izjavio je Hewitt Lee, direktor Synology Product Management.

Synology C2 je osmišljen kako bi vlasnicima Synology uređaja omogućio siguran način sigurnosnog kopiranja podataka u oblaku. Korisnici C2 sada imaju mogućnost smještaja svojih podataka u Frankfurtu ili Seattlu, pri čemu je svaka web lokacija neovisna i u skladu s lokalnim propisima i zakonima.

»U protekle dvije godine upotreba usluga Synology C2 širom svijeta značajno je porasla. Otvaranje novog podatkovnog centra omogućit će korisnicima zaštitu podataka uz lakše poštivanje propisa i sigurnosnih pravila koja se odnose na mjesto za pohranu podataka," izjavio je Jia -Yu Liu, potpredsjednik i voditelj aplikacija u Synologyju.


Synology C2 Backup nudi, prema željama korisnika, dva oblika najma:

Plan I nudi osnovne usluge koje uključuju:

  • Automatsko verzioniranje, do 11 verzija sigurnosnih kopija u zadnjih 30 dana bez dodatnog troška
  • Verzioniranje se ne uključuje u ukupnu potrošnju podataka
  • Prilagodljivo izbiro kapacitete hrambe s 100 GB, 300 GB ali 1 TB

Plan II je napredniji i ima više usluga:

  • Prilagodljivi odabir izrade sigurnosnih kopija i pohrane
  • Deduplikacija podataka za optimiziranu pohranu podataka
  • ≥1 TB prostora za pohranu

Synology C2 Backup nudi novim pretplatnicima 30-dnevno besplatno probno razdoblje kako bi testirali sve značajke usluge.

Za više informacija posjetite web stranicu Synology C2 sigurnosna kopija na:  https://c2.synology.com/backup.


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x