sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio novi poslužitelj DS920+

Synology Inc. je predstavio sustav za pohranu podataka DS920+. NAS poslužitelj je nadogradnja popularnog modela DS918+ i dizajniran je za vrhunske performanse u kućnom okruženju i manjim poduzećima. Idealan je za stvaranje različitih sigurnosnih kopija podataka i sinkronizaciju. S bogatim setom aplikacija i kvalitetnim hardverom, DS920+ je učinkovita i svestrana opcija za početak stvaranja vašeg privatnog oblaka.

Synologyjeva rješenja za sigurnosno kopiranje su jednostavna za postavljanje i neometano se pokreću u pozadini. Time se oslobađa vrijeme korisnika koje je u protivnom rezervirano za ručne sigurnosne kopije. Zakazivanje kada se pokreće, fleksibilan izbor i sigurnosne kopije u više verzija čine oporavak datoteka jednostavnim.

DS920+ mogućnosti:

  • 133% brži odziv web stranica1.
  • 15% brži u računskim zadacima1.
  • Četiri utora za ugradnju diskova, podrška za max. 9
  • Do 144 TB ukupnog kapaciteta za pohranu2.
  • Dva utora za instaliranje M.2 NVMe SSD predmemorije

Dostupnost

Uređaj je dostupan u Hrvatskoj kod Synology partnera i ovlaštenih distributera. Za više informacija kontaktirajte hrvatskog predstavnika, Xenon forte – Zagreb d.o.o.

1 Podaci o performansama temeljit će se na prosječnom poboljšanju postotka DS920+ u usporedbi s prethodnikom testiranim u Synology Laboratories. Poboljšana responzivnost mjerena efikasnošću reagiranja na PHP web mjestima i računalnim performansama izmjerena indeksiranjem datoteka u Synology Drive i indeksiranjem fotografija u Synology Moments. Povećanje kapaciteta može se razlikovati ovisno o okruženju, vrsti uporabe i konfiguraciji.

2 Kapacitet prostora za pohranu u DS920+ se može proširiti pomoću Synology DX517 jedinice za proširenje, koja se može kupiti zasebno.


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x