sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

MyQ X: rješenje za ispis sljedeće generacije

Proizvođač istoimenog rješenja za upravljanje ispisom MyQ predstavio je nadogradnju svog softvera pod nazivom MyQ X. Počeci obnove datiraju početkom ove godine, kada su objavili verziju MyQ 8.0, koja donosi novu arhitekturu jezgre, novu korisničku sesiju i tri verzije Smart, Enterprise u Ultimateu.

Što je novo s MyQ X?

Najvažnija inovacija je da je kontrola licenca sada u rukama odjela prodaje u partnerskim tvrtkama. Zahvaljujući novom poslužitelju licenci koji je dostupan na partnerskom portalu, oni će moći upravljati licencama i dodavati nove.

MyQ X donosi i novi, pojednostavljeni cjenik koji je već ugrađen u poslužitelj licenci.

Uz to, MyQ X je kompatibilan s tri verzije softvera koje su predstavljene početkom ove godine - MyQ Smart, MyQ Enterprise i MyQ Ultimate.

Dostupnost MyQ X

MyQ X je dostupan nakon ažuriranja programa na MyQ verzije 8.0 (nadogradnja 4 i novije) ili na Master Server 8.1 (nadogradnja 2 i novije). Instalacijske datoteke dostupne su partnerima nakon prijave na partnerski portal.

Napredni alati za izvještavanje

Već s instalacijom nadogradnje MyQ Master 8.1, program nudi korisnicima mogućnost korištenja vanjskih BI alata za izradu izvještaja. Na raspolaganju su im unaprijed pripremljeni predlošci, a zahvaljujući detaljnom opisu modela i elemenata MyQ baze podataka, mogu i sami izraditi vlastita izvješća ili analize.

Organizacije koje žele detaljan pregled troškova instaliranih uređaja za ispis u poduzeću i žele detaljnije analizirati zadatke ispisa, kopiranja ili skeniranja sada mogu koristiti širok raspon grafikona ili unaprijed ugrađenih nadzornih ploča koje nude programi vanjskih proizvođača softvera za poslovnu inteligenciju kao što je, na primjer, Microsoftov program Power BI.

Na primjer, svaki odjel za financije sada može lako integrirati MyQ bazu podataka u postojeći sustav izvještavanja organizacije. MyQ Advanced Reporting tako dopunjuje niz revolucionarnih promjena koje ćemo odsad prepoznati pod imenom MyQ X.


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x