sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio novi poslužitelj NAS DS420+

Synology Inc. je predstavio novi NAS DS420+ poslužitelj s četiri utora za postavljanje diska. Dizajniran za kućne korisnike i male tvrtke omogućava besprijekorno dijeljenje datoteka, strujanje video sadržaja i upravljanje fotografijama.

»Uređaji serije Plus imaju izvrsne performanse,« rekao je Hewitt Lee, direktor upravljanja proizvodima u Synology. »DS420+ ima dva ugrađena M.2 NVMe utora za predmemoriju, što omogućuje značajno povećanje brzine čitanja i pisanja te IOPS za najčešće korištene podatke, dok ažurirani procesor pruža ukupno povećanje performansi.«

Posao obavlja bez problema

Nadograđeni uređaj iz serije Plus omogućuje brži i učinkovitiji rad, jer omogućava do 143% brži odziv aplikacije1 i više od 15% poboljšanje performansi2 u računalno intenzivnim zadacima. Dva M.2 utora - kada su zauzeta - rezervirana su za predmemoriju, što poboljšava sposobnost čitanja i pisanja podataka do 20 puta.

Izrada sigurnosne kopije je jednostavna

Synologijeva rješenja za sigurnosne kopije su jednostavna za postavljanje i neometano se pokreću u pozadini. Time se oslobađa vrijeme korisnika koje je u protivnom rezervirano za ručnu izradu sigurnosnih kopija. Zakazivanje pri pokretanju, prilagodljive mogućnosti i sigurnosne kopije u više verzija čine oporavak datoteka jednostavnim.

Dijelite bilo kada i bilo gdje

Bez obzira na to prenosite li datoteke prijateljima ili uređujete snimke visoke razlučivosti, Plus serija može lako sinkronizirati medije na različitim digitalnim uređajima i operativnim sustavima. U postavkama možete odabrati jesu li datoteke dostupne odabranim korisnicima ili široj javnosti.

Dostupnost

Uređaj je dostupan u Hrvatskoj kod Synology partnera i ovlaštenih distributera. Za više informacija kontaktirajte Xenon forte – Zagreb d.o.o..DS420+

Procesor

Dual-Core

Intel® Celeron® J4025

Sistemska memorija

2 GB DDR4 - Nadgradjivo do 6 GB

Kapacitet3

Do 64 TB

Utori za ugradnju diskova u uređaju / Skupno

4

Utori za predmemoriju

2 x M.2 NVMe 2280

Mrežno sučelje

2 x Gigabit RJ-45

Garancija

Do 5 godina4


  1. Podaci odgovora aplikacije temelje se na poboljšanju prosječnog postotka DS420 + u usporedbi s njegovim prethodnikom, kako je testirano u Synology leboratorijima.
  2. Podaci o povećanju performansi temelje se na prosječnom poboljšanju postotka za DS420 + u odnosu na prethodnika, testiranom u laboratorijima Synology. Eksperimentalni predmeti uključuju indeksiranje datoteka u Synology Drive i indeksiranje fotografija u Synology Moments.
  3. Ukupni kapacitet izračunava se pomoću 16TB diskova. Stvarni upotrebni kapacitet će odstupati od idealnog, ovisno o konfiguraciji i mjernim jedinicama.
  4. Petogodišnje jamstvo dostupno je kao dodatni paket uz EW201, dodatkom za dvogodišnje produljenje jamstvene usluge.Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
4.0

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x