sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio FS3600, NAS poslužitelj namjenjen SSD diskovima

Snažno rješenje za sva okruženja, čak i najzahtjevnija.

Synology je uveo sustav za pohranu podataka FS3600, koji je najnoviji predstavnik serije poslužitelja NAS FlashStation i u koji mogu biti ugrađeni samo SSD diskovi. Dizajniran je za upotrebu u okruženjima s malom latentnosti i ima brzinu od 195 000 4K IOPS (ulazno/izlazne operacije u sekundi) za slučajne podatke, a može se nadograditi s ukupno 72 diska. FS3600 donosi isplativo rješenje za upravljanje velikim bazama podataka, virtualizaciju, OLTP i druge osjetljive zadatke u kojima su važna brzina i pouzdanost. 

»Iako su kapacitet i proširivost uvijek bili važni, potražnja za bržim rješenjima za pohranu potaknula je potrebe za većom propusnošću i bržim vremenima odziva, čak i za uobičajene poslovne aplikacije«izjavio je Michael Wang, voditelj proizvoda u Synology Inc. »Uspoređujući s konkurentnim TCO-om FS3600 je dizajniran tako da udovolji zahtjevima za performansama i još uvijek ima dovoljno prostora za širenje, jer možemo očekivati da će skladištenje podataka rasti u budućnosti.«

Sirova snaga za najvažnije zadatke

S 12-jezgrenim procesorom Intel Xeon i podrškom za do 56GbE brzine prijenosa podataka na mreži, FS3600 je dizajniran za podršku širokog spektra aplikacija koje zahtijevaju veliku propusnost i pohranu s malom latentnosti, kao što su zadaci virtualizacije, velika analiza podataka , OLTP, napredno učenje, umjetna inteligencija ili video produkcija visoke razlučivosti.

  • Skalabilnost: do 72 diska1
  • Ugrađeni 10GbE ulazi: 2 x 10GbE i 4 x 1GbE  
  • Podrška do 56GbE: podržava ugrađene kartice 10/25/40/56GbE2
  • Kapacitet: više od 195 000 iSCSI 4K IOPS za snimanje slučajnih podataka

Integrirana zaštita podataka i dostupnost

Synology rješenja za upravljanje podacima pojednostavljuju implementaciju i zaštitu ključne poslovne infrastrukture.

  • Zaštita VM, SaaS i krajnjih korisnika

Centralizirana sigurnosna rješenja štite VMware i Hyper-V virtualne uređaje, kao i krajnjeg korisnika na Windowsu ili Microsoft 365 i G Suite računima. Možete upravljati svim sigurnosnim kopijama s jednog portala i brzo vratiti performanse fleksibilnim metodama oporavka. Saznajte više o Synology Active Backup.

  • Sprječavaju gubitak podataka

Integriranje u VMware i Windows Server okruženja olakšava upravljanje prostorom za pohranu i zaštitu podataka na razini aplikacije. Replikacija snimaka stanja omogućuje zaštitu zajedničkih mapa i LUN-ova za opće radno opterećenje. Saznajte više o našim rješenjima za virtualizaciju.

  • Povećajte dostupnost usluge

Umrežavanjem FS3600 s drugim identičnim uređajem stvorit ćete visoko ostvariv klaster. "Aktivna/ pasivna" arhitektura klastera osigurava da se usluga automatski prebaci s neispravnog uređaja na sigurnosni uređaj u samo nekoliko sekundi.  Više informacija o Synology High Availability.

  • Dostupnost

Synology FS3600 i FX2421 jedinice za proširenje su dostupne kod Synology lokalnih partnera. Za dodatne informacije obratite se svom predstavniku Xenon forte – Zagreb d.o.o., ili posjetite web stranicu http://trgovina.xenon-forte.hr.

  1. FS3600 se može nadograditi na do 72 diska s dvije FX2421 jedinice za proširenje (24x SFF) ili na 48 diskova s dva RX1217sas (12x LFF). Synology jedinice za proširenje se prodaju zasebno.
  2. Više informacija o kompatibilnosti pročitajte ovdje: https://www.synology.com/compatibility 


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
5.0

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x