sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Obnovljeno rješenje za daljinsko upravljanje KYOCERA Fleet Services

Kyocera Document Solutions, jedna od vodećih korporacija na području rješenja za upravljanje dokumentima, predstavila je novu nadogradnju softverskog rješenja KYOCERA Fleet Services (KFS). Internetsko rješenje djeluje u oblaku i omogućuje dobavljačima i servisnim partnerima daljinsko nadgledanje, upravljanje i održavanje umreženih uređaja za ispis instaliranih na korisnike.

S poboljšanim podacima u stvarnom vremenu i mogućnostima daljinskog upravljanja, usluge KYOCERA Fleet Services nastavljaju pružati bolju kontrolu ispisa, istovremeno pomažući u smanjenju broja skupih posjeta tehničara za održavanje i servisiranje. Nova verzija, označena kao KFS 1.8, razvijena s naglaskom na koncept Interneta stvari i umjetne inteligencije, donosi brže i bolje mogućnosti korisničke podrške.

Sa širenjem podrške za uređaje drugih marki, sada je moguće upravljati cijelom flotom instaliranih uređaja u tvrtki. U novoj verziji moguće je dobiti i dodatne informacije o stanju potrošnog materijala s uređaja drugih proizvođača, što pomaže u pojednostavljivanju procesa i poboljšanju učinkovitosti.

U novoj verziji do 2000 uređaja se može registrirati i sa njima upravljati pomoću jednog Gateway poslužitelja, što je idealno za uredsko okruženje s velikim brojem različitih uređaja. To je dvostruko više nego u prethodnoj verziji. Potrebom manje poslužitelja smanjuju se i troškovi.

Relevantni podaci su ključni za poduzeća za praćenje performansi sustava. Rješenje KYOCERA Fleet Services za veću kontrolu i informiranije donošenje odluka korisnicima pruža podatke kroz povijest o uređajima i detaljne evidencije revizije svih zadataka izvršenih kroz KFS rješenje.

Adi Blanki, menadžer za programske sustave u Kyocera Document Solutions Europe, vjeruje da će nova verzija usluge KYOCERA Fleet Services pomoći u redefiniranju daljinskog upravljanja u industriji ispisa: »Ova nadogradnja potvrđuje našu opredijeljenost da svojim klijentima pružimo najinovativnija i revolucionarna rješenja koja će im omogućiti veću fleksibilnost i širenje poslovanja.

»Kombinacijom bogatog iskustva s najnovijim tehnologijama, ova nadogradnja još jednom dokazuje da je naš pristup orijentiran prema korisniku, da su naše ambicije ostati među liderima u inovacijama u mobilnosti.«

Nova nadogradnja rezultat je Kyocerinog zalaganja za neprestano usavršavanje i izražava smjernicu osnivača Kazuo Inamorija: »Samo izazivanjem onoga što nismo u stanju postići u datom trenutku možemo postići viši cilj.«

S inovativnim rješenjem za daljinsko održavanje koje pomaže povećati učinkovitost i produktivnost uz smanjenje troškova, KYOCERA Fleet Services Upgrade 1.8 učvršćuje poziciju Kyocere kao glavnog igrača u segmentu IT rješenja za ispis.

Više informacija o usluzi Kyocera Fleet Services: https://www.kyoceradocumentsolutions.eu/en/products/software/kyocera-fleet-services.html.


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x