sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera povećava učinkovitost i sigurnost s novim A3 pisačem

Kyocera Document Solutions Europe je predstavila najnoviji uređaj, crno-bijeli A3 pisač, koji nastavlja ponosnu tradiciju jednoga od vodećih poduzeća na polju upravljanja dokumentima. Kyocera je stekla reputaciju pružanjem sveobuhvatnog upravljanja i visokokvalitetnog ispisa dokumenata u poduzećima bez narušavanja sigurnosti podataka.

Novi ECOSYS P4140dn je najnoviji laserski pisač iz obitelji ECOSYS, prvi put predstavljene 1992. godine. Dizajniran je tako da na održiv način zadovolji sve zahtjeve za učinkovitim upravljanjem ispisa u suvremenim poduzećima.

Pisač ima brzinu ispisa od 40 stranica u minuti i brzi ispis prve stranice od 6,3 sekunde, što je 16% poboljšanje u odnosu na prethodnika. U kombinaciji s komponentama dugog vijeka trajanja, novi ECOSYS P4140dn je idealan izbor za poboljšanje ukupne produktivnosti u radnim skupinama srednjih i velikih poduzeća.  

Novi crno-bijeli pisač A3 može se pohvaliti brojnim poboljšanjima, poput bržeg ispisa prve stranice, povećanog kapaciteta memorije (2.560 MB) te, zahvaljujući 1.200 MHz CPU-a, poboljšanom brzinom obrade podataka.

Dodatne značajke namijenjene korisnicima u velikim i srednjim poduzećima uključuju tihi rad uređaja, daljinski ispis zahvaljujući mogućnostima AirPrint i WiFi-Direct te poboljšanu sigurnost podataka koju pruža Data Security Kit i fiksni ključ za šifriranje. 

Kao i svi uređaji iz serije ECOSYS, novi proizvod je razvijen s jakim naglaskom na minimiziranje utjecaja na okoliš. Smanjivanjem TEC-a i udovoljavanjem propisima Energy Star, učinkovitost se može povećati uz smanjenje ugljičnog otiska poduzeća.

Zelda Emmerick, stručnjakinja za hardverski marketing iz Kyocera Document Solutions Europe, vjeruje da najnoviji uređaj, nadogradnja popularnog P4040dn, uvelike poboljšava Kyocerin portfelj: »ECOSYS serija je i dalje temeljni dio naše ponude. Novi se uređaj temelji na bogatoj tradiciji izrade inovativnih i ekološki prihvatljivih proizvoda koji su savršeni za radne grupe svih oblika i veličina.«

»Zahvaljujući bržem ispisu prve stranice i nizu sigurnosnih značajki, ECOSYS P4140dn pruža korisnicima veću učinkovitost istovremeno osiguravajući da njihovi podaci ostanu sigurni. Ovo je minimalni zahtjev u bilo kojem poduzeću koje želi optimizirati svoje procese ispisa.«

U vrijeme kada potražnja za održivim rješenjima i strah od gubitka ili curenja podataka nikad nisu bili veći, Kyocera je svjesna potrebe da se više usredotoči na elemente sigurnosti podataka i učinkovitosti upravljačkih procesa. ECOSYS P4140dn odražava predanost organizacije da nastavi poboljšavati svoje proizvode i usluge u korist korisnika širom svijeta.


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x