sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera je predstavila 4 nova TASKalfa uređaja

Kyocera Document Solutions Europe predstavila je nadogradnje četiri A3 crno-bijelih multifunkcijskih uređaja. Uvjereni su da će nove TASKalfe potvrditi Kyocerin ugled kao proizvođača pouzdanih i vrlo produktivnih uređaja.

Prilikom dizajniranja novih uređaja (TASKalfa 2020, TASKalfa 2021, TASKalfa 2320 i TASKalfa 2321) Kyocerini su inženjeri prvenstveno nastojali proizvesti pouzdane, izdržljive i visoko produktivne uređaje za obavljanje više zadataka. Nadogradnjom svojih inače uspješnih prethodnika postigli su usklađenost s najnovijim propisima na polju upravljanja ispisom i sigurnosti podataka.

Dizajn novih pisača ostaje vjeran temeljnim elementima koji su obilježili njegove prethodnike i učinli ih popularnim, nudeći još dodatna poboljšanja.

Nadograđeni modeli uz veću brzinu ispisa omogućavaju korisnicima veću produktivnost. U kombinaciji s poznatim Kyocera komponentama dugog vijeka koji pružaju izuzetnu učinkovitost i pouzdanost, novi uređaji idealan su izbor za korištenje u malim i srednjim poduzećima.

Osim toga, novi crno-bijeli multifunkcijski uređaji imaju mnogobrojna poboljšanja, poput poboljšane funkcije kopiranja ID kartica koja će pojednostaviti upotrebu uređaja i poboljšati korisničko iskustvo. Novi su i toneri s povećanim kapacitetom od 16.000 ispisa, što će smanjiti broj potrebnih promjena tonera i posljedično smanjiti utjecaj na okoliš.

Najnoviji uređaji su izravni nasljednici vrlo popularne serije, pa Sylvester de Koning, stručni suradnik za marketing hardvera u Kyocera Document Solutions Europe, vjeruje da ove nadogradnje jačaju inovativni portfelj Kyocere:

»Serija TASKalfa je i dalje temeljni dio našeg asortimana proizvoda. Ovi novi uređaji potvrđuju reputaciju i tradiciju izgradnje pouzdanih i visoko produktivnih uređaja koji su savršeni za upotrebu u malim i srednjim radnim skupinama.«

»Zahvaljujući bržem ispisu i kompaktnom dizajnu, nova paleta TASKalfa uređaja omogućuje korisnicima povećanje produktivnosti, a istovremeno se oslanja na kvalitetan uređaj koji će izdržati opterećenja i skratiti vrijeme rada.«

U vrijeme kada su produktivnost i održivost i dalje prioriteti mnogih poduzeća, nova serija uređaja TASKalfa još jednom dokazuje da je Kyocera posvećena inovacijama usmjerenim na kupca.


Isprintaj

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x