sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

#ostanidoma s Kyocerom: zdrav obrok, pripremljen keramičkim noževima

Većina je restorana i dalje zatvorena, a sve više ljudi kuha kod kuće. Priprema zdravog obroka ovisi o kvaliteti sastojaka, a važan je i pribor koji vam omogućava da pripremite zdrav i ukusan obrok iz ovih sastojaka. Kyocera keramički noževi idealan su pribor za jednostavnu i sigurnu pripremu svježe hrane i estetski dodatak u kuhinjama amaterskih i profesionalnih kuhara.

Kyocera keramički noževi jedinstveni su zbog svog visokokvalitetnog materijala i dobro promišljenog dizajna: noževi su ručno brušeni te su stoga izuzetno oštri i fleksibilni. Dodatna prednost je što zadržavaju oštrinu vrlo dugo.

Oštrice Kyocera noževa izrađene su od visokokvalitetne cirkonij keramike, ultra lakog, visokotehnološkog materijala koji je izuzetno tvrd i ne hrđa. Debela i glatka površina noža omogućuje precizan i tanak rez koji ne prenosi ione metala. Stoga oštrica na hrani ne ostavlja miris ni okus.

Značajka keramičkih noževa koji će vas impresionirati je jednostavnost uporabe. Keramički proizvodi za kućanstvo ultra su lagani, teže puno manje od usporednih čeličnih proizvoda. Ergonomski oblikovane ručke idealno su prikladne za ruku, pa je rezanje keramičkim noževima Kyocera udobno i precizno. Osobito ih je lako očistiti, jer ih možete sigurno oprati u perilici posuđa.

Raznovrsni, a opet jedinstveni

Paleta keramičkih noževa Kyocera uključuje šest serija: Kizuna, Japan, Fuji, Shin Black i Shin White te Gen. Noževi se razlikuju u boji, obliku i materijalu od kojeg su izrađene drške, a sve se odlikuju gore spomenutim osobinama. Različite veličine i oblici oštrica korisni su za rezanje ribe, mesa, povrća i voća. Kyocera program za kućno posuđe nudi ne samo noževe, već i niz korisnih alata kao što su mlinci, guljači, brusači, strugači i rezači. U Hrvatskoj se proizvodi Kyocera prodaju u specijaliziranim prodavaonicama i, naravno, putem interneta, na web stranici: http://trgovina.xenon-forte.hr/.


Za više informacija o Kyocera proizvodima posjetite https://bit.ly/35Anvac.

Isprintaj
Kategorije:
Tagovi :
Ocijeni članak:
2.0

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x