sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Nova verzija poslužitelja ispisa MyQ 8.0

U vrijeme kada je većina naše pozornosti usmjerena na globalnu zdravstvenu krizu, također bismo željeli s vama podijeliti jednu dobru vijest. Češko poduzeće MyQ uvelo je nadogradnju na istoimeno rješenje za upravljanje ispisom 8.0. Za razvojni tim kompanije MyQ ovo je rezultat višemjesečnog planiranja, kodiranja i testiranja, a za nas korisnike i partnere to znači nadu, nešto čemu se možemo veseliti kad se nakon krize vratimo u svoje urede.

Nova verzija MyQ 8.0 je ažurirana i dovršena kako bi udovoljila željama i zahtjevima naših vjernih korisnika. Većina inicijativa za novosti koje se razmatraju u nadogradnji potječu od krajnjih korisnika.

Da bismo život naših korisnika učinili još lakšim, potpuno smo preradili osnovnu arhitekturu MyQ-a i na taj način značajno poboljšali učinkovitost cijelog sustava. Od sada se MyQ temelji na obradi pojedinačnih zadataka, pružajući brži odgovor, točno izvještavanje, pa čak i raspoređivanje više korisnika multifunkcijskih uređaja istovremeno - više korisnika može istovremeno ispisivati ili skenirati na istom uređaju.

Nadogradnja donosi i druga lijepa iznenađenja. Na primjer, vodeni žig je sada prilagodljiv. Dodali smo nekoliko mjesta na koja možete postaviti vodeni žig: vodoravno na vrh ili dno i dijagonalno. Uređivanje vodenog žiga omogućuje vam podešavanje veličine i tri različite razine prozirnosti, a može se postaviti i kao QR ili barkod.
U novu verziju uključili smo i alat za potpuno automatiziranje konfiguracije uređaja, što znači da ćete od sada moći instalirati čitavu flotu uređaja, čak i tisuće, za nekoliko minuta. Pojednostavljena je i navigacija po stranicama s korisnicima, uređajima, zadacima i projektima. Dodana je interaktivna traka za pretraživanje, a na korisnikovu stranicu mogu se dodati novi stupci s redom čekanja i telefonskim brojem korisnika.

Korisnici rješenja MyQ za upravljanje ispisom mogu posjetiti web stranicu Product Change Log.Za više informacija o ažuriranju MyQ na 8.0. obratite se vašem lokalnom predstavniku.


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
2.0

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x