sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio SA3200D

Vašem poduzeću jamči zaštitu vitalnih poslovnih procesa i osigurava da usluge budu uvijek dostupne

Synology Inc. je predstavio SA3200D, redundantni podvojeni sustav za pohranu koji pruža maksimalan domet na jednom uređaju. Uređaj je najnoviji predstavnik u Synology SA skupini visoko učinkovitih, skalabilnih sustava za pohranu namijenjenih za izgradnju jednostavnog, centraliziranog sustava za upravljanje podacima.

»Zbog brige o privatnosti, poduzeća traže lokalna rješenja za upravljanje podacima, očekujući jednostavnost korištenja i pouzdanost kakvu poznaju od javnih usluga u oblaku," izjavio je Jason Fan, voditelj proizvoda u tvrtki Synology Inc. "Synology je uložio mnogo resursa i truda u hardverske i softverske komponente koje čine SA3200D. Vjerujem da smo dizajnirali sustav koji će u jednom paketu koji se lako instalira maksimizirati domet sustava.«

Povećajte vrijeme rada, smanjite smetnje

Sa aktivno-pasivno dizajnom, dvostruki kontroler SA3200D osigurava redundantrno umnožavanje hardvera na svim razinama. Dvostruki regulator omogućuje automatsko prebacivanje u slučaju grešaka. Arhitektura sustava koja omogućuje zamjenu tijekom rada uređaja osigurava da su usluge kritične za vaše poslovanje uvijek dostupne. Dizajn zajedničke memorije i do 500 TB1 prostora za pohranu smanjuje ukupne troškove vlasništva (TCO) uređaja.

Svaki kontroler sadrži:

  • Procesor: četverojezgreni Intel Xeon
  • Ugrađeni 10GbE: Podržava brže mrežno sučelje za brži protok podataka 
  • SATA DOM: Odvaja datoteke operativnog sustava od podataka

Integrirana zaštita i dostupnost podataka

Instalacija i uvođenje koje provode IT stručnjaci su jednostavni i uvelike pojednostavljuju operacije s alatima dizajniranim za zaštitu vaših poslovnih podataka.

  • Zaštita VM-a, SaaS i krajnjih klijenata 

Centralizirano rješenje za sigurnosno kopiranje koje omogućava zaštitu virtualnih uređaja VMware i Windows Server, krajnjih točaka Windows i računa Office 365 i G Suite. Upravljajte svim sigurnosnim kopijama s jedne konzole i vratite podatke fleksibilnim metodama oporavka u najkraćem mogućem roku. Saznajte više o rješenju Synology Active Backup..

  • Sprječava gubitak podataka snimkama i umnožavanjem

Synology Snapshot Manager omogućava integraciju s VMware-om i Windows-om radi zaštite podataka na razini aplikacije. Za sve ostale zadatke, replikacija snimki statusa omogućava zaštitu na nivou zajedničkih mapa ili LUN. Saznajte više o rješenjima za virtualizaciju.

Za više informacija o SA3200D posjetite  https://www.synology.com/products/SA3200D.


SA3200D ima 12 utora za ugradnju SAS diskova. S dvije RXD1219sas jedinice za proširenje možete nadograditi uređaj na ukupni kapacitet od 36 diskova. Diskovi nisu uključeni u ponudu.


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x