sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio DiskStation DS420j

Postavite svoj vlastiti privatni oblak

Synology Inc. je predstavio DiskStation DS420j, rješenje za sinkronizaciju i skupnu upotrebu datoteka. S četiri utora za disk nudi veliku mogućnost nadogradnje kapaciteta za pohranu kako za profesionalne tako i za kućne korisnike.

»S velikom količinom podataka generiranih na mobilnim uređajima, prijenosnim računalima i kamerama, sinkronizacija i dijeljenje datoteka postaju sve izazovniji za kućne korisnike. Zato im treba pouzdan način zaštite njihovih digitalnih podataka,« izjavio je Kevin Meng, voditelj proizvoda u Synology Inc. »DS420j nudi jednostavno, sigurno i visoko performansno rješenje. Dijeljenje i sinkronizacija vaših uspomena s obitelji ili prijateljima bit će jednostavna kao i uvijek dosad.«

Multimedijska pohrana u kući

DS420j je NAS poslužitelj s 4 utora za ugradnju diskova namijenjen kućnim korisnicima za učinkovito upravljanje i dijeljenje multimedijskih datoteka. Uređaj je idealan izbor za istovremeno spremanje fotografija i reprodukcije videozapisa.

  • 64-bitni četverojezgreni procesor s 1 GB DDR4 memorije
  • Brzina protoka kodiranjih podataka je više od 112 MB/s za čitanje i pisanje
  • Maksimalni kapacitet prostora za pohranu je 64 TB

Pokreće ga Synology DiskStation Manager

DS420j pokreće DiskStation Manager, stabilna platforma za upravljanje podacima koja omogućuje zaštitu podataka i pomaže poboljšati radnu učinkovitost. Synology je primio brojne medijske nagrade, uključujući najviše ocjene na desetim TechTarget Quality Awards koje je dobio za NAS sustave srednjeg razreda te nagradu PCMag Business Choice Award šestu godinu zaredom.

Za više informacija o DS420j posjetite  https://www.synology.com/products/DS420j.

Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
5.0

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x