sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera je primila tri nagrade BLI Keypoint Intelligence

Kyocera Document Solutions Inc., jedan od najvećih svjetskih pružatelja rješenja upravljanja dokumentima, objavila je da je u zimskom izboru Keypoint Intelligence - Buyers Lab dobila tri nagrade u kategoriji multifunkcijskih uređaja. Dobila je priznanja za Kyocera TASKalfa 9003i, 8003i i 7003i multifunkcijske uređaje.

BLI testira uredske uređaje dva puta godišnje, ljeti i zimi, te dodjeljuje nagrade proizvodima koji su se pokazali najboljima kroz rigorozni postupak testiranja.

U 2019. BLI je Kyoceri dodijelio šest nagrada »Ljetni izbor«. Primili su ih Kyocera TASKalfa 6053ci, 4053ci i 3253ci multifunkcijski uređaji u boji te crno-bijeli TASKalfa 6003i, 5003i i 4003i. Nagrade Keypoint Intelligence Awards pomažu učvršćivanju Kyocere kao vodeće korporacije u segmentu crno-bijelih i u boji multifunkcijskih uređaja.

Kyocera dominira u klasi crno-bijelih multifunkcijskih uređaja.

»Kyocera TASKalfa 9003i, 8003i i 7003i su se pokazali vrlo pouzdanima nakon 500.000 otisaka koje smo napravili na njima. S obzirom na lakoću uvlačenja papira, veliki kapacitet ladica za papir i jednostavne postupke uklanjanja zastoja papira, što se događa vrlo rijetko, mogu lako potvrditi da će testirani uređaji pomoći u održavanju visoke produktivnosti u radnim skupinama svih veličina, « izjavio je George Mikolay, direktor poduzeća Keypoint Intelligence za analize multifunkcijskih i produkcijskih uređaja.

Testirani uređaji pokazali su se "vrlo pouzdanim" zahvaljujući mnogim prednostima i značajkama koje donose, uključujući performanse, pouzdanost i jednostavne upute za izradu profila izravno s upravljačkog programa i nadzorne ploče.

"Niske cijene uređaja i iznadprosječan skup značajki argumenti su zbog kojih je svaki testirani uređaj izuzetno primamljiv za kupnju," dodao je Mikolay

Kyocera Document Solutions podržava obradu uredskih dokumenata nudeći multifunkcijske uređaje i pisače koji kombiniraju naprednu funkcionalnost i pouzdanost s impresivnim podacima o zaštiti okoliša. Osim toga, kroz dublje razumijevanje uredskih okruženja, korporacija nudi softver za pomoć u digitalizaciji i automatizaciji procesa upravljanja dokumentima, kao i rješenja koja povećavaju digitalnu sigurnost, produktivnost i učinkovitost. Sa širokim spektrom rješenja za upravljanje dokumentima, Kyocera želi doprinijeti poslovnom rastu svojih korisnika.

Više o TASKalfa 7003i.

Više o TASKalfa 8003i.

Više o TASKalfa 9003i.


Isprintaj

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x