sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio SA3600

Korporacija Synology Inc. predstavio je sustav za pohranu podataka SA3600, najnoviji uređaj iz niza moćnih i svestranih NAS servera s ukupnim kapacitetom za pohranu, izmjerenih u petabajtima. SA3600 je dizajniran za najteže zadatke i može se nadograditi za budući razvoj. Poduzećima nudi ekonomično rješenje pristupa brzom, lokalnom prostoru za pohranu podataka.

»Dizajnirali smo seriju SA kao odgovor na rastuću potražnju za lokalnim rješenjima za pohranu podataka koja nude visok kapacitet pohrane,« izjavio je Michael Wang, voditelj proizvoda u Synology Inc. »SA3600 pruža ogroman kapacitet i moćno rješenje za ispunjavanje sve većih potreba za procesnom snagom koja olakšava preobrazbu računalne podrške u velikim poduzećima.«

Svestrana ubrzana arhitektura

SA3600 pokreće 12-jezgreni procesor Intel Xeon i može se proširiti na 180 pogona. SA3600 nudi kapacitet za pohranu u petabajtima koji je pogodan za opsežne zadatke nadzora ili videoprodukciju. Podrška za 2,5 i 3,5-inčne SAS / SATA pogone povećava fleksibilnost i izbor u ponudi diskova, pomažući u smanjenju ukupnih troškova vlasništva (TCO).

  • Kapacitet: više od 5500 MB/s sekvencijalne propusnosti i 176.000 IOPS1
  • Fleksibilnost: Do 1.536 TB skladišnog kapaciteta sa 7 ekspanzijskih jedinica2
  • Ugrađena 10GbE mrežna veza: 2 x 10GbE i 4 x 1GbE Ethernet priključci
  • PCIe 3.0 proširenje: dva PCIe utora za dodatnu podršku mrežne kartice
  • Spreman za virtualizaciju: Certificirano za VMware® vSphere ™, Microsoft® Hyper-V®, Citrix® XenServer ™ in OpenStack Cinder.

Rezultati mjerenja performansi mogu se razlikovati ovisno o okruženju, upotrebi i konfiguraciji.

SA3600 podržava do sedam jedinica za proširenje Synology RX1217sas / RX2417, koje nisu uključene u cijenu uređaja.

Integrirana zaštita podataka i dostupnost

Jednostavna instalacija i implementacija uvelike pojednostavljuju rad s sveobuhvatnim alatima dizajniranim za poduzeća kako bi zaštitili svoje podatke.

  • Zaštitite VM, SaaS i uređaje krajnjeg korisnika

Središnje sigurnosno rješenje za zaštitu virtualnih računala VMware i Windows Server, Windows računala, računa Office 365 i G Suite. Možete upravljati svim sigurnosnim kopijama s jedne konzole i s fleksibilnim metodama oporavka iznimno brzo oporaviti podatke. Kliknite za više informacija o Synology Active Backup..

  • Sprječite gubitak podataka snimkama i replikacijom

Za zaštitu podataka možete integrirati Synology Snapshot Manager s VMware-om i Windows-om. Replikacija statusa, za sva ostala opterećenja, pruža zaštitu dijeljenih mapa i LUN-ova. Kliknite za više informacija o našim rješenjima za virtualizaciju.

  • Maksimalni domet

Korisnici s jednim SA3600 uređajem mogu kombinirati dva poslužitelja u jedan maksimalno dostupni skup. Aktivno / pasivna struktura, u slučaju kvara hardvera, osigurava nesmetan prijenos usluga između dva poslužitelja u skupu. Kliknite za više informacija o Synology High Availability..

Za više informacija o SA3600 posjetite https://www.synology.com/products/SA3600


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x