sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Plustek je dobio nagradu BLI Winter 2020 Scanner Award

Jedan od vodećih proizvođača optičkih skenera Plustek je dobio nagradu »BLI Winter 2020 Scanner Award« na nedavnom izboru testnog laboratorija Keypoint Intelligence - Buyers Lab (BLI). BLI testira uredske uređaje dva puta godišnje, ljeti i zimi, te dodjeljuje nagrade proizvodima koji su se pokazali najboljima u posljednjih šest mjeseci, nakon strogih testiranja. Plustek je dobio priznanje u kategoriji skenera za svoja izvanredna dostignuća u inovacijama.

»Plustek EScan GlobalSearch je idealna ulazna točka za dohvaćanje informacija iz papirnih dokumenata i digitalizaciju te unos u rješenja za upravljanje dokumentima poput npr. GlobalSearch,« izjavio je Lee Davis, urednik za ispitivanje i analizu skenera i evaluaciju softvera u Keypoint Intelligence - Buyers Lab. »Uređaj je dizajniran da djeluje posebno s lokalnom ili verzijom u oblaku GlobalSearch-a i omogućava korisnicima da izravno dodaju metapodatke na upravljačku ploču skenera prilikom ulaska u dokument. Nadalje, korisnički se profili mogu prilagoditi tako zadatke koji se često ponavljaju usmjeravaju na odabrane radnike.«

U Hrvatskoj proizvode tajvanskog proizvođača skenera Plustek predstavlja i prodaje Xenon forte – Zagreb d.o.o.. Za više informacija posjetite: https://bit.ly/3aymmlI.


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x