sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Plustek širi portfelj optičkih skenera

Plustek Technology je predstavio novi SmartOffice PS3180U koji se može pohvaliti brzinom skeniranja od 80 stranica u minuti, maksimalnim dnevnim učitavanjem 8000 stranica i automatskim uvlakačem dokumenata za 100 listova koji može skenirati obje strane poslovnih dokumenata u manje od jedne sekunde!

PS3180U je dizajniran za upravljanje dokumentima ili bilo koji drugi zadatak u procesu digitalne transformacije u zdravstvu, financijama, državnim agencijama, obrazovanju, građevinarstvu ili proizvodnji. Također može skenirati osobne iskaznice ili druge kartice te posjetnice debljine do od 1,2 mm. Automatska obrada slike donosi oštre, visokokvalitetne slike male veličine koje sadrže visoku razinu optičkog prepoznavanja teksta. Ugrađeni je i ultrazvučni senzor za otkrivanje pogrešnih unosa, sprečavanje zaglavljivanja papira i dvostrukog uvlačenja. Standardni TWAIN upravljački program osigurava kompatibilnost sa svim programima za slikanje i skeniranje dokumenata, uključujući Cerner, Epic, LaserFiche, Docuware, Square 9, FileDirector i još mnogo drugih.

»SmartOffice PS3180U je idealan za korisnike koji trebaju skenirati velike količine dokumenata svaki dan. Uređaj je ekonomičan, malih dimenzija i izuzetno je jednostavan za korištenje, što ga čini pogodnim za skeniranje dokumenata ili osobnih iskaznica u poduzećima svih veličina,« izjavio je Johnson Yang, potpredsjednik Plustek Americas.

Glavne značajke SmartOffice PS3180U:

  • Brzina skeniranja od 80 ppm / 160 ipm u sivim tonovima
  • Automatski uvlakač dokumenata za 100 listova
  • Maksimalno dnevno opterećenje: 8.000 skenova
  • Napredne značajke obrade slike - Automatsko zakretanje i rotiranje stranica, podešavanje svjetline, otkrivanje boja i povećanje OCR točnosti
  • Maksimalno područje skeniranja: 216 x 5,080 mm (Š x D)
  • Rezolucija do 600 dpi
  • TWAIN upravljački program, Abbyy OCR softver za prepoznavanje teksta i DocAction aplikacija za skeniranje

SmartOffice PS3180U Plustek je najnovija prinova u širokom portfelju tajvanskog proizvođača Plustek. U Hrvatskoj ga zastupa i prodaje Xenon forte – Zagreb d.o.o.. Za više informacija posjetite https://bit.ly/2Gf2Ix1.

Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x