sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera je dobila šest BLI nagrada: 2019 Summer Choice

Kyocera Document Solutions, jedna od vodećih korporacija za upravljanje dokumentima, objavila je da je za šest multifunkcijskih uređaja visoke kvalitete prema istraživanju Keypoint Intelligence – Buyers Lab (BLI) dobila priznanje 2019 Summer Choice. Tu se ubrajaju Kyocera uređaji u boji TASKalfa 6053ci, 4053ci, 3253ci i crno-bijeli uređaji TASKalfa 6003i, 5003i i 4003i.

BLI testira uredske uređaje za ispis dva puta godišnje, ljeti i zimi, te dodjeljuje nagrade uređajima koji su se pokazali najboljim tijekom rigoroznog postupka testiranja.

Pouzdanost nije ništa novo za Kyoceru

George Mikolay, voditelj testiranja u Keypoint Intelligence – Buyers Lab, izjavio je: – Buyers Lab, je dejal: »Priča o Kyoceri počinje pouzdanošću. Kroz cijelo razdoblje testiranja - napravljeno je gotovo 600.000 otisaka - uređaji su imali samo tri zastoja.«

Uređaji su ocijenjeni »izvanrednim« zahvaljujući brojnim funkcionalnostima i prednostima, uključujući performanse, pouzdanost te konzistentnu kvalitetu slike.

Testirani uređaji, koji također podržavaju upotrebu jedinstvene Kyocera razvojne platforme HyPAS, omogućuju integraciju s prilagođenim tokovima rada, pomažući u pojednostavljenju složenih zadataka, povećavaju sigurnost i smanjuju troškove upravljanja dokumentima.

»Pečat izvrsnosti također odaje počast prošlogodišnjem najpouzdanijem brendu u kategoriji multifunkcijskih uređaja u boji 2018-2021,« dodao je Mikolay. Ovo priznanje, koje je dodijelio i BLI, pomoglo je učvršćivanju pozicije Kyocere kao vodećeg branda na polju multifunkcijskih uređaja u boji.

##

O Keypoint Intelligence - Buyers Lab

Keypoint Intelligence je je na području upravljanju dokumentima mjesto gdje možete dobiti sve na jednom mjestu za industriju upravljanja dokumentima. S jednostavnim alatima i neusporedivim poznavanjem polja, pregledavaju nalaze u širokom spektru podataka. Klijentima se pruža nepristrano mišljenje i odgovarajući alat u najvažnijim trenucima kada trebaju nepristran opis svojih proizvoda za uspješno ostvarenje prodaje.

Buyers Lab je već više od 50 godina globalni nezavisni izvor pouzdanih informacija u području pisača, testnih podataka i alata za prodaju na sve konkurentnijem, tržištu. Ono što je u početku bila potrošačka publikacija o uredskoj opremi, postalo je cjelokupan resurs podataka u industriji. Na tržištu koje se neprestano mijenja, mijenjamo se i mi sa njim.

O Buyers Lab Pick Awards

Izbor Buyers Lab Pick je u struci jedinstven i nagrade su zaslužene, budući da su uređaji podvrgnuti dubinskom pregledu, uključujući i opsežne testove izdržljivosti i procjene ključnih karakteristika, kao što su upotrebljivost, kvaliteta ispisa i vrijednost. Svaki proizvod koji prolazi test prima Buyers Lab’s Recommended i Highly Recommended i certifikat pouzdanosti, a najbolji uređaji uvršteni su u kandidate za Izbor (Pick).


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
4.0

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x