sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera je predstavila novu seriju kompaktnih A4 crno-bijelih uređaja

Kyocera Document Solutions, jedna od vodećih korporacija na području rješenja upravljanja dokumentima, predstavila je novu A4 seriju crno-bijelih ECOSYS pisača. Novi uređaji dizajnirani su tako da poduzećima pomažu u sigurnijem i učinkovitijem upravljanju ispisima, istodobno značajno smanjujući njihov utjecaj na okoliš.

Novi uređaji nadopunjuju A4 portfelj ECOSYS crno-bijelih laserskih uređaja. Osmišljeni su za uspješno ispisivanje velikih količina dokumenata. Na ovaj će se način korisnici lakše nositi s rastućom potrebom za ekološkim i učinkovitim ispisom.

ECOSYS P3145dn, ECOSYS P3150dn i ECOSYS P3155dn kombiniraju visoku produktivnost i trajnost. U usporedbi sa svojim prethodnicima, ističu se redizajniranim dizajnom i poboljšanim funkcionalnostima, donoseći još bolje korisničko iskustvo.

Tri nova proizvoda predstavljaju najnoviju nadogradnju najpopularnije Kyocera ECOSYS serije. Još od svog osnutka korporacija se zalaže za ekološki tisak; stvaranjem jedinstvene ECOSYS tehnologije 1992. godine ona u praksi pokazuje i nepokolebljivu predanost zaštiti okoliša. Kyocera, poduzimajući korake za svjesno smanjenje stvaranja otpada i smanjenje potrošnje energije uređaja za ispis, uvodi ekološku svijest u industriju. ECOSYS-ova inovativna tehnologija dizajnirana je tako da integrira koncepte ekologije, ekonomije i sustava koji kombiniraju ključni cilj svake organizacije - ispunjavanje potreba za upravljanjem dokumentima samo jednim uređajem.

Pisači ECOSYS P3145dn, ECOSYS P3150dn i ECOSYS P3155dn imaju visoku produktivnost i do 13% kraće vrijeme prvog ispisa u odnosu na prethodnike. Zasluga za poboljšanje može se pripisati novom poligonskom kontroler motora. Dodatna prednost i korist za korisnike je kompatibilnost strojeva s tri vrste tonera.

Kao i svi ECOSYS uređaji, Kyocera je pažljivo integrirala ekološki prihvatljive postavke i cjelokupni dizajn u sustave ovih uređaja kako bi promovirali održivost, dodatno smanjujući utjecaj na okoliš. Uređaji ne sadrže kazete za tonere i izrađeni su od dugotrajnih komponenti što smanjuje složenost proizvodnih procesa i održavanja. Znatno manja potrošnja energije pomoći će poduzećima koje pokušavaju smanjiti troškove povezane s ispisom dokumenata. Ekološke značajke Kyocera uređaja zaokružuju ekološkom celuloznom ambalažom.

Kyocerini upravljački programi već dolaze s mogućnošću šifriranja podataka. Novi uređaji uz pomoć značajke Data Security Kit pružaju dodatne mogućnosti za kvalitetno i sigurno pohranjivanje podataka. Na ovaj će se način kodirati podaci prije nego što ih uređaj upiše na svoj disk. Nova značajka korisnicima pruža novi praktičan način zaštite osjetljivih dokumenata i drugih važnih podataka. 

»U Kyoceri istinski vjerujemo u dostizanje veličine. Zato stalno nastojimo poboljšati i nadograđivati naše ključne proizvode, poput ECOSYS serije. Zahvaljujući najnovijim poboljšanjima ugrađenim u uređaje ECOSYS P3145dn, ECOSYS P3150dn i ECOSYS P3155dn, poduzeća mogu povećati učinkovitost upravljanja ispisom uz poboljšanje sigurnosti podataka i utjecaja na okoliš,« rekao je Nobuki Takada, generalni direktor odjela Marketing Innovation Centre u Kyocera Document Solutions Europe.


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x