sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio RackStation RS819

Prvi NAS poslužitelj serije "Value" je namijenjen za instalaciju u serverske ormare i donosi Snapshot tehnologiju.

Tajvanski proizvođač poslužitelja NAS Synology predstavio je RackStation RS819 - kompaktan i nadogradiv NAS poslužitelj s četiri utora za diskove za ugradnju u serverske ormare. RS819 je prvi RackStation Value serije koji nudi najmoderniju tehnologiju snimanja. Namijenjen je radnim skupinama u poduzećima za učinkovito upravljanje, dijeljenje, sinkronizaciju i izradu sigurnosnih kopija podataka.

»Za rastuće radne grupe s ograničenim proračunom, postavljanje učinkovitog plana za zaštitu i izradu sigurnosnih kopija podataka obično nije prioritet, što u slučaju kvara poslužitelja može dovesti do katastrofalnih gubitaka«, rekao je Michael Wang, voditelj proizvoda u Synology Inc. »S izborom novog 64-bitnog i četverojezgrenog procesora, s ponosom možemo ponuditi RS819, naš prvi RackStation u Value seriji s najmodernijom tehnologijom koja donosi jednostavna rješenja za zaštitu podataka.«

Kućište dubine 30 cm

RS819 dolazi u kompaktnom kućištu koje je dizajnirano za ugradnju u serverske ormare, 1U visine i sa četiri utora za ugradnju diskova. Zbog malog oblika idealan je izbor za tvrtke s malim prostorom, budući da je dubina kućišta samo oko 30 cm i jednostavnom ugradnjom.

Važne značajke RS819 uključuju:

  • 64-bitni četvero-jezgreni procesor s 2 GB DDR4 memorije
  • Više od 224 MB/s protoka kod čitanja šifriranih podataka
  • Napredni sustav datoteka Btrfs nudi 4.096 snimaka na razini sustava i 256 na razini dijeljene mape
  • Mogućnost nadogradnje kapaciteta do 112 TB uz pomoć jedne RX418 jedinice za proširenje

Operativni sustav Synology DiskStation Manager

RS819 pokreće DiskStation Manager, napredni i intuitivni operativni sustav poslužitelja NAS Synology. Opremljen je širokim rasponom aplikacija koje poduzećima pomažu da značajno povećaju sigurnost podataka i učinkovitost rada. Synology je također primio brojne medijske nagrade. Između ostalog, može se pohvaliti najvišim ocjenama na desetom TechTarget Quality Awards istraživanju koje je dobio za sustave NAS srednje klase i izbor PCMag Readers 'Choice Award, koji je dobio osmu godinu za redom.

Za više informacija o RS819, posjetite  https://bit.ly/2WZDyci.


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x