sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio DiskStation DS1019+

Izdržljiv i snažan NAS poslužitelj u kompaktnom kućištu.

Synology Inc. predstavio je DiskStation DS1019+, NAS poslužitelj s utorima za pet diskova te s izvrsnim performansama i mogućnostima nadogradnje, što je idealan izbor za manja poduzeća i zahtjevnije kućne korisnike.

»Uvijek je bio izazov kako zahtjevnijim kućnim korisnicima i manjim poduzećima ponuditi odgovarajući NAS, koji će istovremeno biti i moćan i nadogradiv. DS1019+ će, unatoč malom formatu, ispuniti očekivanja«, izjavio je Kevin Meng, voditelj proizvoda u Synology Inc. »S četverojezgrenim procesorom, 8 GB memorije i dva M2 NVMe SSD priključka, DS1019+ omogućuje korištenje SSD-a bez zauzimanja utora za disk za pohranu. S druge strane, zahvaljujući mogućnosti dvokanalnog 4K video transkodiranja i skalabilnog dizajna pohrane, idealan je izbor za multimedijsko programiranje i prijenos ultra-HD videozapisa.«

U svakom pogledu nadogradiv poslužitelj za pohranu podataka

Dizajn DS1019+ koji se može nadograditi olakšava proširenje prostora za pohranu bez zaustavljanja rada sustava, što znači da je poslužitelj idealan izbor za dijeljenje datoteka, backup i oporavak sustava nakon prekida rada sustava. Standardno je opremljen dvokanalnom memorijom od 8 GB i NVMe podrškom za predmemoriju, što pruža snažnu bazu za zahtjevne aplikacije s visokim dvosmjernim podatkovnim prometom i virtualizacijom.

  • Skalabilan prostor za pohranu: do 140TB s dodatnom jedinicom za proširenje.
  • Dvokanalna memorija: opremljena s dva 4GB memorijska modula (ukupni kapacitet - 8 GB)
  • Dva M2 SSD-a: za izvanredne rezultate slučajnih IOPS-a pomoću NVMe SSD-a.
  • Visoke performanse: sekvencijalni protok šifriranih podataka je preko 225 MB/s za čitanje i pisanje.

Idealna multimedijska knjižnica

DS1019+ podržava dvokanalno, 4K video transkodiranje u stvarnom vremenu i pruža iznimno iskustvo u prijenosu ultra HD videozapisa kao i dijeljenja datoteka. Pomoću Synology Moments možete uživati u tehnologiji prepoznavanja slika i automatski uređivati dragocjene uspomene.

Synology DiskStation Manager

DS1019+ pokreće DiskStation Manager, napredni i intuitivni operacijski sustav poslužitelja NAS Synology. Opremljen je širokim rasponom aplikacija koje poduzećima pomažu da značajno povećaju sigurnost podataka i učinkovitost rada. Synology je također primio brojne medijske nagrade. Između ostalog, može se pohvaliti najvišim ocjenama na desetom TechTarget Quality Awards istraživanju koje je dobio za sustave NAS srednje klase i izbor PCMag Readers 'Choice Award, koji je dobio osmu godinu za redom.

Za više informacija o DS1019+ posjetite  http://www.xenon-forte.hr/Novosti/Novosti-Synology.


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x