sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

U istraživanju IDC MarketScape, KYOCERA je svrstana među vodeća poduzeća

IDC je objavio rezultate istraživanja IDC MarketScape, koji KYOCERU svrstava u prestižni klub vodećih tvrtki na području pametnih multitasking uređaja. Istraživanje se zove IDC MarketScape: Procjena dobavljača za zapadnu Europu za pametne multifunkcionalne periferne uređaje 2018, pronađena u dokumentu #EMEA44808019, veljača 2019. godine.

Vijest je došla u korporaciju u pravo vrijeme. Kyocera proširuje ponudu proizvoda inovativnim rješenjima i uvodi integraciju programskih elemenata uz istodobno održavanje fokusa na proizvodnji ekološki prihvatljivih proizvoda.

«Iznimno smo ponosni što smo u KYOCERA Document Solutions Europe uvršteni među vodeće pružatelje pametnih multifunkcijskih uređaja prema IDC MarketScape, što odražava sve napore koje smo uložili u proteklih 5 godina», izjavio je Nobuki Takada, generalni direktor marketinga inovacijskog centra u KYOCERA Document Solutions Europe.

«Kyocera je među vodećim pružateljima usluga, što nam daje novi poticaj za nastavak razvoja. Na temelju uspjeha naše serije TASKalfa i ECOSYS, koji se odlikuju visokom kvalitetom, pouzdanošću i inovativnom tehnologijom, naši korisnici mogu očekivati kvalitetne usluge. Čak i u vrijeme rasta i širenja na nova tržišta, kvalitetni proizvodi popularnih serija ostaju u središtu naše ponude.»

Pozicioniranje temeljnih proizvoda na kojima organizacija gradi svoju ponudu kao lider na području Zapadne Europe Kyoceri daje izvrsnu osnovu za razvoj u 2019. godini.

Osim toga, možemo očekivati daljnji razvoj postojećeg asortimana uređaja, kao što je, primjerice, nadogradnja serije TASKalfa i ECOSYS u 2019. godini. Istovremeno možemo očekivati proširenje ponude softverskim proizvodima, kao što je rješenje za snimanje dokumenata Kyocera Capture Manager.

Uspjeh Kyoceri znači i priznanje jedinstvene filozofije korporacije, čiji je pokretač osnivač dr. Kazuo Inamori, koji vjeruje da »iznadprosječan nivo napora mora biti svakodnevna praksa« i da je »svako veliko postignuće rezultat napora«.

Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x