sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Sigurnosno kopiranje i vraćanje sustava Windows pomoću rješenja Active Backup for Business Synology

Predstavljena verzija Active Backup for Business je prva koja podržava vračanja osobnih računala i poslužitelja na potpuno novi uređaj bez unaprijed instaliranog operativnog sustava i programa (bare-metal). Time se osigurava sigurnost podataka na sustavima Windows i Windows Serveru, čime se štiti poslovno okruženje tvrtke.

Važne značajke zbirke Active Backup for Business uključuju:

  • Zaštita osobnih računala i poslužitelja: S instaliranim agentom zbirke Active Backup korisnici mogu učinkovito zaštititi podatke pohranjene na računalima s Windows sustavima i na Windows poslužiteljima. Program stvara sigurnosne kopije u obliku snimaka trenutnog stanja. On također podržava način vraćanja cijelog računala ili poslužitelja na potpuno novi uređaj, bez predinstaliranog operativnog sustava.
  • Zaštita virtualnih uređaja: Podaci na virtualnim uređajima će biti zaštićeni bez instaliranja gostujućeg agenta.
  • Povećanje učinkovitosti sigurnosnog kopiranja:
    • Globalna tehnologija deduplikacije: optimizira korištenje prostora za pohranu deduplikacijom podataka pohranjenih na različitim uređajima, platformama ili povijesnim verzijama.
    • Modificirani način praćenja blokova (CBT): postupno stvaranje sigurnosne kopije i smanjenje vremena potrebnog za korištenje prostora za pohranu.
  • Prilagođeni način oporavka: podržava obnavljanje pojedinačnih datoteka, potpunu obnovu virtualnog uređaja na fizičkom hostu, kao i, uz korištenje Synology Virtual Machine Manager (VMM), oporavak podataka iz fizičkog uređaja u virtualno okruženje.
    • Neposredna obnova na Synology VMM: iskorištava postojeću Synology infrastrukturu za pružanje rješenja za oporavak od katastrofe, kao i za pružanje testnog okruženja za nove instalacije.

Zbirka Active Backup također uključuje programe Active Backup za Office 365 i Active Backup za G Suite, koji vam omogućuju sigurnosno kopiranje podataka iz javnih usluga u oblaku. Active Backup za G Suite osmišljen je kako bi zaštitio važne podatke poslovnih korisnika. Pomoću zbirke administratori mogu upravljati svim zadacima povezanim s izradom sigurnosne kopije s jedne nadzorne ploče.

https://youtu.be/sNpuzAaZVNQ 


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
5.0

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x