sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

KYOCERA se širi u Češku

KYOCERA Document Solutions Europe, jedno od vodećih pružatelja rješenja za upravljanje dokumentima, uz preuzimanje češkog partnera Janusa, nastavlja širenje u središnjoj i istočnoj Europi.

KYOCERA Document Solutions Češka, kako će novo poduzeće biti imenovano, bit će 18. ogranak europske korporacije KYOCERA Document Solutions Europe.

U 26 uspješnih godina suradnje u upravljanju dokumentima, KYOCERA Document Solutions Češka je postigla zavidne rezultate u privatnom i državnom sektoru. Jiří Hubený, izvršni direktor organizacije, vodit će novo poduzeće s dvije lokacije, sa sjedištem u Češkoj i iz podružnice na slovačkoj Bratislavi. Glavni fokus ekspanzije organizacije bit će ICT sektor.

»Naše tržište ima veliki potencijal za rast. Imamo snažnu pretprodaju ekipu koji izvrsno poznaje specifičnosti tržišta i spremna je u ICT sektoru ponuditi rješenja s dodanom vrijednošću kao što su Enterprise Content Management i Business Process Management,« izjavio je Hubený. Najnovija akvizicija za KYOCERA Document Solutions Europe predstavlja daljnji korak prema inovacijama u EMEA-i i još jedan način pružanja bolje i učinkovitije usluge kupcima.


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x