sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio DiskStation DS119j

Idealan prvi kućni NAS poslužitelj

Synology Inc.  je predstavio DiskStation DS119j, kompaktan i energetski efikasan NAS server sa jednim utorom za disk, što je idealno za prvo upoznavanje sa NAS Serverima u kućnom okruženju.

»Postoji veliki broj korisnika koji još nisu upoznati sa prednostima koje donosi NAS server za kućnu upotrebu,« izjavio je Michael Wang, direktor proizvoda u Synology Inc. »DS119j je idealan izbor za prvi susret sa NAS-om. Za pristupačnu cijenu donosi puno programskih funkcija i intuitivno korisničko sučelje.«

Dizajniran za kućno okruženje, DS119j koristi samo 5,01 W u stanju mirovanja tvrdog diska i 10,0 W u punom pogonu – za usporedbu, prijenosno računalo koristiti više od 45 W. Osim toga, kućište je dizajnirano tako da ublaži buku, zbog čega je uređaj u odnosu na neka osobna računala skoro nečujan.

DS119j služi kao kućni multimedijalni server. Korisnici mogu jednostavno podijeliti fotografije s prijateljima ili prenijeti glazbene i video datoteke u mobilne uređaje ili multimedijske playere.

DS119j radi sa naprednim i intuitivnim operativnim sistemom Diskstation Manager, koji je opremljen širokim rasponom aplikacija koje poduzećima pomažu povećati efikasnost rada i sigurnost osjetljivih podataka. Synology uređaji su dobili brojne medijske nagrade, između ostalog i najvišu ocjenu za kvalitetu u srednjoj klasi NAS sustava u istraživanju TechTarget Quality te nagradu Choice Award kao izbor uređaja od strane čitatelja poznatog PCMag magazina, koju je Synology osvojio sedmu godinu zaredom.

Za više informacija o DS119j posjetite  https://www.synology.com/products/DS119j.


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
5.0

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x