sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio Surveillance Station 8.2

Nove mobilne aplikacije prelaze mogućnosti mobilnih uređaja

Synology Inc. je objavio službeni izlaz Surveillance Station 8.2 rješenja za nadzor. U novoj verziji, LiveCam je prvi koji koristi LiveCam softver, koji pretvara mobilni telefon u nadzornu kameru. Prikazana verzija namijenjena je korisnicima mobilnih uređaja koji rade na iOS-u, dok će korisnici Andriodovih mobilnih telefona biti dostupni uskoro. Nadograđena aplikacija DS cam nudi poboljšane performanse i kompatibilnost te također dodaje IP zvučnike na svoj popis podržanih uređaja. Poboljšani centar za preuzimanje s weba omogućuje veću fleksibilnost u upravljanju aplikacijama.

»S najnovijom nadogradnjom rješenja Surveillance Station istražili smo mogućnosti mobilnog kućnog i poslovnog okruženja. Rezultat je program LiveCam, pojednostavljeno korisničko sučelje i aplikacije za upravljanje« izjavio je Ivan Chang, voditelj proizvoda u poduzeću Synology Inc. »Funkcije kao što su Smart Time Lapse, Dual Authentication i podrška za IP zvučnike pružaju Surveillance Station korisnicima veći nivo učinkovitosti sustava upravljanja."

Novosti koje donosi Surveillance Station 8.2:

  • LiveCamom možete pretvoriti svoje mobilne uređaje u kamere: Vaš mobilni uređaj sada može biti IP kamera. Instaliranjem programa LiveCam na mobilnom uređaju možete ga, kao IP kameru, dodati na rješenje Surveillance Station i snimati događaje u pokretu. Na taj način možete koristiti i rezervne ili stare mobilne uređaje koje više ne upotrebljavate.
  • Centar za aplikacije koji zna što vam treba: nova zbirka dodataka pod nazivom Application Center nudi 26 aplikacija i programa. Koristite filtre kategorije ili pretraživač za ključne riječi da biste brzo pronašli aplikaciju koja vam najbolje odgovara i integrirajte je u Surveillance Station.
  • Obnovljeni DS cam program s izvanrednim sposobnostima i kompatibilnosti: nova verzija DS cam, osim poboljšane kvalitete pregledavanja snimaka također nudi simultanu reprodukciju s više kamera. Osim toga, uz novu mogućnost prijavljivanja čak i kada niste povezani s internetom, omogućuje brže pokretanje sustava.
  • Podrška IP zvučnika:  Surveillance Station 8.2 vam omogućuje reprodukciju zvuka uživo ili u skladu s unaprijed definiranim rasporedom pomoću spojenih IP zvučnika. Ako koristite više zvučnika, moguća je reprodukcija istovremeno na sve ili na odabrane zvučnike.
  • Kontrola velikih projekata s programom Time Lapse:  Time Lapse skraćuje dugačke isječke na samo nekoliko minuta ili čak sekundi. Aplikacija je posebno korisna za prikazivanje velikih projekata od početka do kraja.
  • Osigurajte svoje podatke dvojnom autentikacijom:  sigurnije i fleksibilnije upravljanje korisničkim pravima. Dvostruka provjera autentičnosti ograničava upotrebu funkcija kao što je upravljanje kamerom ili pristup snimcima koji se izvršavaju samo uz dopuštenje druge strane. Dodatno osiguranje sprječava curenje osjetljivih podataka
  • Javno emitiranje putem programa Live Broadcasta: izravno dijelite snimke, bez dodatnih postavki i uživo, na YouTubeu. Odaberite kameru i unesite informacije koje ste dobili na YouTubeu. Emitiranje uživo je tako spremno.

Više informacija

Za više informacija o kompatibilnosti s DSM-om, instalacijom paketa i modelima uređaja koje možete koristiti za pokretanje, posjetite https://www.synology.com/surveillance/8.2.


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x