sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Kyocera proglašena za najpouzdaniji brend multifunkcijskih uređaja u boji

Istovremeno, BLI je TASKalfa 9002i nagradio sa „Summer Pick Awards“

KYOCERA Document Solutions je još jednom prepoznata kao vodeći proizvođač u industriji. s Laboratorij Keypoint Inteligence - Buyers Lab (BLI) ju je odabrao kao najpouzdaniji brend u kategoriji multifunkcijskih uređaja u boji.

2018. je godina dobivanja priznanja, koje vrijedi tri godine, a predstavlja prepoznavanje izvrsnosti u dizajnu, tehnološkom napretku i proizvodnji multifunkcijskih uređaja. U laboratoriji BLI se prije objave nagrada provodi rigorozna procedura testiranja u kojoj se analiziraju ključni faktori.

U slučaju KYOCERA, jednog od vodećih svjetskih ponuđača rješenja za dokumente, proizvodi su bili izvrsni, dostižući 10 od 10 bodova za kvalitetu boje, brzinu ispisa i niske troškove ispisa. Rezultati ističu pouzdanost proizvoda u širokom spektru značajki, što zajedno osigurava da cijeli niz marki proizvoda može proći izazovno testiranje i nastaviti pružati kvalitetne ispise tokom cijelog razdoblja.

»Svi KYOCERA multifunkcionalni uređaji u boji pokazali su izvrsnu pouzdanost, od kojih svaki postiže 10 od 10 bodova",izjavio je George Mikolay, pomoćnik direktora Keypoint Intelligence - Buyers Lab. "Uz niske stope zastoja i nulte servisne intervencije, KYOCERA MFP uređaji u boji dokazuju da su dizajnirani za kontinuirani rad."

Marcel Hyrhorst, direktor marketinga za hardversku opremu u poduzeću KYOCERA Document Solutions Europe je izjavio: «Nagrada potvrđuje našu ulogu istinskog lidera u segmentu MFP uređaja u boji. To znači prepoznavanje našeg napornog rada i predanosti da ponudimo najbolje proizvode na tržištu kako našim partnerima tako i našim kupcima.«

TASKalfa 9002i odabrana kao najbolji multifunkcijski uređaj brzine 90 str/min.

Keypoint Intelligence - Buyers Lab također je prepoznao KYOCERA TASKalfa 9002i kao vrhunski MFP uređaj od 90 ppm u sklopu «Summer Pick Awards», u pogledu visokokvalitetnog ispisa do 90 stranica u minuti.

Predstavljen u svibnju 2018. godine, novi model nadopunjuje ponudu KYOCERA dodavanjem crno/bijelog A3 MFP-a za velike količine ispisa. TASKalfa 9002i je najpopularniji u obrazovanju, javnom sektoru i drugim područjima gdje su pouzdanost, brzina i niski troškovi ispisa ključni.

»KYOCERA TASKalfa 9002i je superiorni igrač od koga će srednja i velika poduzeća sigurno imati koristi”, izjavio je Mikolay. »Izvanredna pouzdanost i visoka kvaliteta, zajedno sa brojnim funkcijama i različitim rješenjima povećava produktivnost, smanjuje troškove i povećava sigurnost, a zahvaljujući HyPAS softverskoj platformi pruža izuzetne prilagodbe.«

##

O Keypoint Intelligence - Buyers Lab

Keypoint Intelligence je je na području upravljanju dokumentima mjesto gdje možete dobiti informacije vezane za industriju upravljanja dokumentima. S jednostavnim alatima i neusporedivim poznavanjem polja, pregledavaju nalaze u širokom spektru podataka. Klijentima se pruža nepristrano mišljenje i odgovarajući alat u najvažnijim trenucima kada trebaju nepristran opis proizvoda za uspješno ostvarenje prodaje.

Buyers Lab je već više od 50 godina globalni nezavisni izvor pouzdanih informacija u području printera, testnih podataka i alata za prodaju na sve konkurentnijem tržištu. Ono što je u početku bila potrošačka publikacija o uredskoj opremi, postalo je cjelokupan resurs podataka u industriji.

O Buyers Lab Pick Awards

Izbor Buyers Lab Pick je u struci jedinstven i nagrade su zaslužene, budući da su uređaji podvrgnuti dubinskom pregledu, uključujući i opsežne testove izdržljivosti i procjene ključnih karakteristika, kao što su upotrebljivost, kvaliteta ispisa i vrijednost. Svaki proizvod koji prolazi test prima značku Buyers Lab’s Recommended ili Highly Recommended i certifikat pouzdanosti, a najbolji uređaji uvršteni su u kandidate za Izbor (Pick).


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x