sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio RackStation RS818+/RS818RP+ i jedinicu za proširenje RX418

Snažan 1U rackmount NAS namijenjen za mala i srednja poduzeća

Kompanija Synology® Inc. je predstavio RackStation RS818+ / RS818RP+ i jedinicu za proširenje RX418, 1U 4-bay rackmount NAS dizajniran brzim prijenosnim performansama i skalabilnošću skladištenja za mala i srednja poduzeća.

RS818+ / RS818RP+ ima 2,4-GHz četverojezgreni procesor s AES-NI enkripcijskim motorom, 2GB DDR3 memoriju (proširivo na 16GB u dualnom kanalu) i PCIe 2.0 slot za podršku dodatne 10GbE mrežne kartice. Ovaj moćni hardver pruža brzinu čitanja od 1,099 MB/s, čineći RS818+/RS818RP+ idealnim centraliziranim mogućnostima skladištenja za prijenos podataka više klijenata.

Kapacitet pohrane RS818+/RS818RP+ se može dodatno proširiti novom jedinicom za proširenje Synology RX418 koja omogućuje ugradnju dodatnih 8 diskova za fleksibilno upravljanje podacima i sigurnosno kopiranje. RS818+/RS818RP+ dolazi s četiri 1GbE LAN priključka za podršku za failover i Link Aggregation. Synology High Availability podržava pouzdani asortiman aktivnih/pasivnih poslužitelja, što osigurava kontinuiranu dostupnost podataka i usluga. RS818RP+ je također opremljen s redundantnim izvorima napajanja za postizanje većeg kontinuiteta usluge.

"Integrirani u 1U rackmount kućištu, RS818+/RS818RP+ pružaju izvanredne mogućnosti nadogradnje hardvera, kao i pouzdanost", rekao je Michael Wang, voditelj proizvoda u Synology Inc.  

RS818+/RS818RP+ pokreće DiskStation Manager, napredan i intuitivan operativni sustav za Synology NAS uređaje, s različitim aplikacijama poput dijeljenja datoteka, sigurnosnih kopija podataka ili alata za suradnju kako bi se povećala produktivnost rada. Certificirani od strane VMwarea, Citrixa, Microsoft Hyper-V® i OpenStack Cinder®, RS818+/RS818RP+ se mogu jednostavno integrirati u virtualizirano okruženje poduzeća. Synology je dobio brojne medijske nagrade, uključujući i najbolje ocjene u kategoriji srednje velikih NAS servera u TechTargetovom istraživanju rješenja za skladištenje podataka, kao i izbor Readers' Choice časopisa PC Mag kojeg je primio već sedmu godinu zaredom.

Za više informacija o RS818+/RS818RP+, posjetite https://synology.com/products/RS818+.

Za više informacija o RX418, posjetite https://www.synology.com/products/RX418.

Za više informacija o DiskStation Manager, posjetite https://www.synology.com/dsm.


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x