sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

BLI je dodijelio priznanje „Highly Recommended” za 13 Kyocera uređaja

Kyocera Document Solutions Europe B.V. je objavila da je trinaest proizvoda iz serije TASKalfa i ECOSYS   dobilo ocjenu   „Highly Recommended“ od Buyers Lab (BLI), jedne od najprestižnijih svjetskih organizacija za ispitivanje proizvoda za ispis teksta i slika.

Uređaji Kyocera TASKalfa 8052ci, 7052ci, 6052ci, 5052ci, 4052ci, 3552ci, 2552ci, 3511i i 3011i te ECOSYS P3060dn, P3055dn, P3050dn i P3045dn su dobili prestižni certifikat na temelju rigoroznog testiranja koje uključuje sveobuhvatni test izdržljivosti i procjene ključnih značajki, kao što su upotrebljivost, kvaliteta ispisa i vrijednost.

Highly Recommended” ocjena je najviša preporuka proizvoda koju dodjeljuje BLI. Trinaest nagrađivanih uređaja pokrivaju širok raspon različitih modela, od crno/bijelih uređaja idealnih za korištenje u malim radnim skupinama do multifunkcijskih uređaja u boji dizajniranih za srednja i velika uredska okruženja.

Takahiro Sato, predsjednik Kyocera Document Solutions Europe B.V. je rekao: „Velika je čast za nas primiti ove nagrade, koje odražavaju dosljednost kvalitete i performansi u cijelom rasponu naših proizvoda.”

„Ove nagrade pokazuju predanost talentiranih ljudi u Kyoceri i njegove dosljedne napore uložene u razvoj kvalitetnih uređaja i usluga.”

BLI je globalno prepoznata organizacija za ispitivanje koja obavlja dubinska i nepristrana istraživanja u industriji tiska i slike, te je podružnica Keypoint Intelligence.O Keypoint Intelligence - Buyers Lab

Keypoint Intelligence je je na području upravljanju dokumentima mjesto gdje možete dobiti sve na jednom mjestu za industriju upravljanja dokumentima. S jednostavnim alatima i neuporedivim poznavanjem polja, pregledavaju nalaze u širokom spektru podataka. Klijentima se pruža nepristrano mišljenje i odgovarajući alat u najvažnijim trenucima kada trebaju nepristran opis svojih proizvoda za uspješno ostvarenje prodaje.

Buyers Lab je već više od 50 godina globalni nezavisni izvor pouzdanih informacija u području printera, testnih podataka i alata za prodaju na sve konkurentnijem, tržištu. Ono što je u početku bila potrošačka publikacija o uredskoj opremi, postalo je cjelokupan resurs podataka u industriji. U tržištu koji se neprestano mijenja, mijenjamo se i mi sa njim.


O Buyers Lab Pick Awards

Izbor Buyers Lab Pick je u struci jedinstven i nagrade su zaslužene, budući da su uređaji podvrgnuti dubinskom pregledu, uključujući i opsežne testove izdržljivosti i procjene ključnih karakteristika, kao što su upotrebljivost, kvaliteta ispisa i vrijednost. Svaki proizvod koji prolazi test prima Buyers Lab’s Recommended ali Highly Recommended i naš certifikat pouzdanosti, a najbolji uređaji uvršteni su u kandidate za Izbor(Pick). 

Isprintaj
Kategorije:
Tagovi : BLIKyocera
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x