sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

KYOCERA dobila priznanje GOOD DESIGN za nove uređaje

KYOCERA Document Solutions Europe B.V. (Kyocera) je objavila da su novi ECOSYS M8130cidn i ECOSYS M4132idn uređaji dobili priznanje Good Design Award 2017 koju dodjeljuje Japan Institute for Design Promotion (JDP).

Uz atraktivan izgled uređaja i primjetne detalje dizajnerskog tima, komisija je pohvalila cjelokupnu funkcionalnost uređaja. Posebno su impresionirani jednostavnim održavanjem, budući da se potrebni dijelovi mogu lako ukloniti i vratiti. Osim toga, korištenje rješenja temeljenih na cloud-u koje omogućuju daljinsko praćenje i optimizaciju rada uređaja, osiguravaju kontinuirani rad.

Fokusirajući se na funkcionalnost, proizvodi pokazuju genijalnost u oblicima i bojama dijelova kojima se rukuje, a također imaju visoku vidljivost postignutu oznakom i dodjelom simbola. Osim toga, uređaji su kompatibilni s Wi-Fi Direct i NFC mrežama. Pojačavajući informatičke funkcije, ovi uređaji povećavaju mogućnost poboljšanja tokova rada s dokumentima.

Osim toga, kompaktno kućište uređaja (širine 590 mm x 590 mm dubine) dizajnirano je tako da uređaji izgledaju elegantno iz bilo kojeg ugla, čak i sa stražnje strane. Stoga se proizvod može instalirati ne samo uz zid, već i pored pisaćeg stola ili u središtu kancelarije, što proširuje mogućnosti uredskog prostora.

Potaknuta primanjem ove nagrade, Kyocera će nastaviti razvijati proizvode s posebnom pažnjom ne samo na performanse, već i na dizajn i funkcionalnost, čime se pomaže u postavljanju okruženja u kojem će korisnici biti produktivniji i imati mogućnosti u radu s dokumentima.


O priznanju Good Design Award

Priznanje Good Design Award je cjelokupan sustav procjene i preporuke, koji ima za cilj istaknuti izvanredan dizajn i dostignuća koja doprinose obogaćivanju našeg života, privrede i društva u cjelini. Nagradu dodjeljuje japanska fondacija Japan Institute for Design Promotion (JDP). Fondacija ima bogatu tradiciju kao nasljednik priznanja Good Design Selection System (ili G Mark System), koji je Ministarstvo međunarodne trgovine i industrije (sada Ministarstvo privrede, trgovine i industrije) osnovalo 1957. godine. Primateljii nagrade za dobar dizajn imaju pravo koristiti G oznaku koja je simbol kvalitete dizajna već više od pola stoljeća.


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x