sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

Synology je predstavio DS418play

Više snage, više zabave

Poduzeće Synology Inc. je službeno predstavilo NAS server DiskStation DS418play sa četiri utora za diskove koji je idealan izbor za kućni multimedijski centar. DS418play pokreće 2-jezgreni 2 GHz procesor koji se može ubrzati na 2,5 GHz. Serijski je već opremljen sa 2 GB DDR3L memorijom, dvostruko više od prethodnog modela, a za višenamjenski rad moguće ga je nadograditi do 6 GB. Koprocesor za transkodiranje podržava dva kanala H.265/H.264 4K za video transkodiranje.

DS418play pokreće 2-jezgreni 2 GHz procesor koji se može ubrzati na 2,5 GHz. Serijski je već opremljen sa 2 GB DDR3L memorijom, dvostruko više od prethodnog modela, a za višenamjenski rad moguće ga je nadograditi do 6 GB. Koprocesor za transkodiranje podržava dva kanala H.265/H.264 4K za video transkodiranje. 

»Mobilni uređaji koji podržavaju snimanje 4k videa postaju sve popularniji. Međutim, budući da snimke u 4k kvaliteti zauzimaju puno prostora i neki TV uređaji ne podržavaju reprodukciju tih videa, korisnici najčešće snimaju video isječke u nižoj rezoluciji,« izjavio je Michael Wang, voditelj proizvoda tvrtke Synology Inc. »S DS418play koji omogućuje do 40 TB ukupnog prostora za pohranu, korisnici mogu pohraniti svoje omiljene snimke u najboljoj kvaliteti te ih jednostavno organizirati i dijeliti za rodbinom i prijateljima. Također mogu pretvoriti svoje videozapise u stvarnom vremenu i reproducirati ih na uređajima koji ne podržavaju 4K kvalitetu snimaka.«

Središnji procesor na DS418play uređaju podržava AES-NI strojno kodiranje. Zahvaljujući ugrađenoj funkciji Link Aggregation omogućuje odlične brzine prijenosa kodiranih podataka s više od 226MB/sec za čitanje i 185 MB/sec za zapisivanje podataka. Digitalni podaci su zaštićeni s AES-256 kodiranjem koji omogućuje maksimalnu snagu prijenosa podataka.

DS418play pokreće DiskStation Manager (DSM) 6.1, napredan i intuitivno dizajniran operacijski sustav za NAS Synology servere koji nudi širok izbor aplikacija za poboljšanje produktivnosti. Synology je za DSM dobio brojne medijske nagrade, uključujući i najbolje ocjene u kategoriji srednje velikih NAS servera u TechTargetovom istraživanju rješenja za pohranu podataka, kao i izbor Readers' Choice časopisa PC Mag kojeg je primio već sedmu godinu zaredom.

Za vviše informacija o  DS418play, posjetite https://www.synology.com/products/DS418play.

Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x