sl-SIen-GBhr-HRhr-BAsr-Latn-ME

KYOCERA OPTIMIZIRALA PROCES UPRAVLJANJA USLUGA S IFS-om

KYOCERA Document Solutions Europe B.V. najavila je implementaciju novog rješenja za upravljanje uslugama od strane poduzeća IFS-a kako bi poboljšala korisničko iskustvo u EMEA regiji.

Industrial and Financial Systems (IFS) Service Management ™ je jedno od vodećih rješenja za upravljanje poslovnim uslugama širom svijeta. KYOCERA će koristiti programsko rješenje za potporu oblikovanju i pružanju sadašnjih i budućih usluga, čime će omogućiti učinkovitu suradnju partnera i povećati iskustvo vlastitih klijenata diljem EMEA regije.

Rješenje će biti implementirano kao usluga na IFS Managed Cloud na Microsoft Azure platformi, potpuno upravljivom koristeći model jedne zakupljene jedinice u oblaku (engl. Single-Tenant).

Takahiro Sato, predsjednik tvrtke KYOCERA Document Solutions Europe B.V, komentira: "Kako potičemo i olakšavamo digitalnu transformaciju među našim klijentima, važno je osigurati da se naše usluge optimiziraju najnovijim, orijentiranim programskim rješenjima za budućnost."

 "IFS nam je ponudio cjelovito i povezano skalabilno rješenje za sva naša uslužna područja na međunarodnom tržištu. Veselimo se korištenju ovih mogućnosti da bismo izgradili našu reputaciju koju pripremamo za budućnost."

Europski standard biti će razvijen u sjedištu KDE-a, zaživjet će kao pilot projekt KYOCERA Document Solutions u Francuskoj prije nego što se predstavi u KYOCERA podružnicama i partnerskim poduzećima diljem Europe, Bliskog istoka i Afrike.

Peter Höhne, potpredsjednik prodaje i marketinga IFS-a za srednju Europu, izjavio je: "Sporazum sa KYOCERA Document Solutions Europe glavni je korak za IFS. Ovaj strateško važan kupac potvrđuje našu vodeću poziciju u programskom rješenju za upravljanje uslugama te potvrđuje da su naša dugoročna ulaganja u tehnologije kao što su IoT i usluge u oblaku i dalje na dobrom glasu globalnim tvrtkama".”

##


O IFS

IFS ™ razvija i pruža poslovni softver za kupce širom svijeta koji proizvode i distribuiraju robu, održavaju imovinu i upravljaju uslugama usmjerenim na poslovanje. Znanja i stručnost naših ljudi u industriji kao i rješenja, u zajedničkoj sinergiji sa našim klijentima, učinila su nas priznatim liderom i preporučenim dobavljačem u našem sektoru. Naš tim od 3.300 zaposlenika pruža podršku za više od milijun korisnika diljem svijeta preko mreže lokalnih ureda te kroz rastući ekosustav partnera. Za više informacija posjetite: IFSworld.com


Isprintaj
Kategorije:
Ocijeni članak:
Nema ocjena

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x